Samsung A52 mi Redmi Note 10 Pro mu?

Enginar

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
3800
3800TL(maks 4000) bütçede Samsung A52 mi Redmi Note 10 Pro mu? Neden?

Uzun yillar sadece s serisi kullansim su an mi not10 arayiz bakımından samsungu tercih ederim.
Redminot10 ekrani islemcisi kamerasi daha iyi gözüküyor, ama Samsung lensini asla geçemez. Oyun icin kullanacaksan kesinlikle Redmi onun disinda genel kullanım icinae ikisi de üzmez. Birde samsung super amoled ekran parmak izi okuyucu ekrana gömülü, kendin düşürür kırarsan daha maliyetli olur.

Çoğu özellik Note 10 Pro kamera A52 çok öznel bir durum :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 lira çıkıp 9T Pro almak da var ?

A52 kamerada önde olma sebebi yazılım mı? note10pro 108mp a52 64mp. Tek etken asla bu değil biliyorum ama kağıt üstünde note10pro daha iyi durmuyor mu?

Bir de A52 bataryası 500mAh daha az. Bunun etkisi olur mu?

Güncelleme desteği, daha sorunsuz yazılım gibi sebeplerden A52 bir adım önde sanırım. İşlemcileri arasında çok küçük farklar var. Kamera konusunda üstteki arkadaşın sorduğu soru benim de kafamda var şahsen. %10 daha küçük batarya da çok büyük bir kayıp olmasa gerek(umarım). Daha iyi bir önerisi olan yazabilir hala. Yardımcı olan ve olacaklara teşekkürler.

Çoğu özellik Note 10 Pro kamera A52 çok öznel bir durum :/

200 lira çıkıp 9T Pro almak da var ?
2 yıl öncenin telefonunu almak istemem hocam. Bir kere aldım mı 4 yıl en az gitmesi gerek. Onun yazılım desteği 1-2 yıla gider zaten.

Güncelleme desteği, daha sorunsuz yazılım gibi sebeplerden A52 bir adım önde sanırım. İşlemcileri arasında çok küçük farklar var. Kamera konusunda üstteki arkadaşın sorduğu soru benim de kafamda var şahsen. %10 daha küçük batarya da çok büyük bir kayıp olmasa gerek(umarım). Daha iyi bir önerisi olan yazabilir hala. Yardımcı olan ve olacaklara teşekkürler.

2 yıl öncenin telefonunu almak istemem hocam. Bir kere aldım mı 4 yıl en az gitmesi gerek. Onun yazılım desteği 1-2 yıla gider zaten.
A52 bence :D Xiaomi kullanan ve kullandırtan biri olarak diyeyim bunu .
Mi Note 10 Lite 128/6 olan versiyonu kullanıyorum gayet memnunum bakabilirisniz tek eksisi OIS yok

@5x_d4emon etiketlediğin için teşekkür ederim. Bana göre Samsung Galaxy A52, en ama en büyük nedeni ise yazılım. Xiaomi cihazlar genelde kağıt üzerinde çok iyi gözüküyor ama iyi, güzel bir yazılıma sahip olmadığından dolayı kağıt üzerindeki donanımın gücünü tam olarak bize gösteremiyor.

Geri