MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
Arkadaşlar 4500tl tasarımını seviyorum.Alınır mı başka öneriniz var mı?
Antutu puanı o fiyattaki telefon için çok düşük.Ekran kalitesi Gorılla Glass 3.Böyle büyük bir ekranlı telefona en az 4 takmaları lazımdı oda en az.Parçalanırsa çok pahalıya patlar.Arkadaşlar 4500tl tasarımını seviyorum.Alınır mı başka öneriniz var mı?
EvetTelefon için maksimum bütçen ne 4500TL mi?
ikinci el ASUS ROG PHONE 2 alabilirsinArkadaşlar 4500tl tasarımını seviyorum.Alınır mı başka öneriniz var mı?
Ama ben dış görünüşe de önem veriyorum birde telefonda oyun oynamıyorum ve ikinci el almam telefonumu almışken sıfır alırımikinci el ASUS ROG PHONE 2 alabilirsin
o bütçedeki tüm telefonların ağzını gırar geçer
sahibindende temiz olanlar var
ben samsungun telefonlarını çok önermiyorum
Peki alınır mı yine de ekran dışında bi eksisi var mıAntutu puanı o fiyattaki telefon için çok düşük.Ekran kalitesi Gorılla Glass 3.Böyle büyük bir ekranlı telefona en az 4 takmaları lazımdı oda en az.Parçalanırsa çok pahalıya patlar.
HangisiApple al Apple paran var bu kadar
Yeni çıkan SE yada 7S 8SPeki alınır mı yine de ekran dışında bi eksisi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi
o telefon sadece oyun oynatmıyor amaAma ben dış görünüşe de önem veriyorum birde telefonda oyun oynamıyorum ve ikinci el almam telefonumu almışken sıfır alırım
Onlar 4500 lira mı bi bak istersenYeni çıkan SE yada 7S 8S
İkinci elOnlar 4500 lira mı bi bak istersen
Neden apple? o fiyata alacağı apple dan 10 kat daha iyi android telefonlar var. Apple üstünlüğü geride kaldı artık anlayın şunu.Apple al Apple paran var bu kadar
2. el diyor bideİkinci el