Neler Yeni

Samsung Account Şifresi Kırılabilir mi?

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
Merhaba arkadaşlar, yakın bir tanıdığım 2.el birisinden telefon almış. Telefonu sıfırlamak istiyor fakat Samsung account onayı istediği için bunu yapamıyor çünkü telefonda kayıtlı bir hesap var. Aldığı kişi de şifresini bilmediği için işlemi gerçekleştiremiyor. Bu şifreyi kırmanın bir yolu var mı?

Efe acar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe acar
Merhaba arkadaşlar, yakın bir tanıdığım 2.el birisinden telefon almış. Telefonu sıfırlamak istiyor fakat Samsung account onayı istediği için bunu yapamıyor çünkü telefonda kayıtlı bir hesap var. Aldığı kişi de şifresini bilmediği için işlemi gerçekleştiremiyor. Bu şifreyi kırmanın bir yolu var mı?
var

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
söylim telefon kapalıyken ses kısma ve power tuşuna aynı anda basılı tut ekran gelince de format at
Tarifin çok absürt dostum bu nasıl bir anlatım biçimi format atmanın ne olduğunu bilmeyen insanlar var?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
1703503082899.png

Buradan QR ile giriş yapmayı deneyip daha sonra account'tan şifre değiştirmeye veya cihazı kaldırma tarzı bir şey varsa o tarz bir şey deneyebilirsiniz.
Oturum aç'a basın.

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Hocam YouTube a telefonumun şifresini unuttum nasıl sığırlarım yaz power ve ses kısma tuşuna basarak kapatıp sıfırlanıyor detaylı anlatıyorlar videoda

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu cihazlarda çalıntı olma riski bulunuyor. Apple cihazlardaki iCloud olayı gibi aslında. Bir yolu kesinlikle oluyor ancak ben bu tip yöntemlerin çoğunu önermiyorum. Çoğu yöntemlerde cihaza bir script veya uygulama ile yetkilendirme sağlanıyor bu da güvenli değil. Cihazı geri götürme imkanı vs varsa bence başka cihazlara baksın.

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
Bu cihazlarda çalıntı olma riski bulunuyor. Apple cihazlardaki iCloud olayı gibi aslında. Bir yolu kesinlikle oluyor ancak ben bu tip yöntemlerin çoğunu önermiyorum. Çoğu yöntemlerde cihaza bir script veya uygulama ile yetkilendirme sağlanıyor bu da güvenli değil. Cihazı geri götürme imkanı vs varsa bence başka cihazlara baksın.
Maalesef böyle bir şey mümkün değil babasının arkadaşından aldığı için zor.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Çok basit, öncelikle modeli öğrenebilir miyim?

Top Bottom