Samsung Bixby çalışmıyor.

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar dostlar.Samsung'un 75Q7F5 model televizyonunu kullanıyorum.Bu zamana kadar çalışan Bixby Sesli Komut özelliği çalışmıyor.Bixby ile bağlantı iyi değil.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor.İnternete baktım ama bulamadım.Çözümü ne olabilir müşteri hizmetleri arasam halledilirmiyiz?

aç kapa yap hocam klasik bir çözüm olarak bu geldi ilk aklıma :)

denedim 1-2 defa ama değişen bir şey yok.
peki tv de test edeıcen herhangı bır ugulama varmı hanı telefonlarda olurya kamera testı bt testi vs bunda yokmu sesli komut testi diye

Merhabalar dostlar.Samsung'un 75Q7F5 model televizyonunu kullanıyorum.Bu zamana kadar çalışan Bixby Sesli Komut özelliği çalışmıyor.Bixby ile bağlantı iyi değil.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor.İnternete baktım ama bulamadım.Çözümü ne olabilir müşteri hizmetleri arasam halledilirmiyiz?
Chatten veya arama yoluyla ulaş mh ye çözüm odaklılar en kötü uzaktan bağkanıp hallederler.Buradan çözümü biraz zor bulursun :)

samsung tv ler aç kapa yapınca tam kapanmıyor uyku moduna geçiyor onu tam kapatma yöntemi vardı ama hatırlamıyorum fişi çekip biraz beklersen muhtemelen tam kapanır

samsung tv ler aç kapa yapınca tam kapanmıyor uyku moduna geçiyor onu tam kapatma yöntemi vardı ama hatırlamıyorum fişi çekip biraz beklersen muhtemelen tam kapanır
şuanda bekliyorum kapattım fişi çektim biraz daha bekleyeceğim.

Ayni sorun bugun bende de oldu türkce dilde baglanti iyi degil diyor ve algilama yapmiyor dili degistirince algiliyor ve calisiyor ama tabi bu isimize yaramiyor sanirim yeni yaptiklari bir guncellemden kaynakli sorunun cozümunü bulan olursa paylassin lütfen

Aynı sorun bendede oldu dün

Ayni sorun bugun bende de oldu türkce dilde baglanti iyi degil diyor ve algilama yapmiyor dili degistirince algiliyor ve calisiyor ama tabi bu isimize yaramiyor sanirim yeni yaptiklari bir guncellemden kaynakli sorunun cozümunü bulan olursa paylassin lütfen
Merhabalar sorun Türkçe dilinde bende dili değiştirdim bir sıkıntı yok tahminen yeni gelen güncelleme ile gelen bir sıkıntıdır.En yakın zamanda çözerler inşallah.

Benim düzeldi internet modemin fişini bide televizyonun fişini çekip beklettim 3 saat düzeldi

Bende fabrika ayarlarina getirdim gece fisi cektim bekledim duzeldi sanirim güncelleme ile ilgiliydi teskkkler arkadaslar.

Geri