Samsung C400 Soundbar Bilgisayara nasıl bağlayabilirim ?

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, Samsung C400 Soundbar aldım fakat bilgisayar bağlantısını çözemedim biraz araştırma sonucu toslink optik kablo gerekiyormuş sanırım ama benim bilgisayarın öyle bir çıkışı var mı emin değilim daha doğrusu göremedim ben. (Anakar:Asus z790P) Nasıl halledebiliriz acaba bu sıkıntıyı yardım olacak arkadaşlara teşekkürler şimdiden.

Anakartını bilmiyorum ama optik kablo ve arc hdmi ile bağlantı oluyor normal hdmi değil bitane bluetooth adaptörü alıcaksın 300-500tlye bluetoothla bağlıcaksın ben öyle yapıyorum lg s40t soundbar ile

Anakartını bilmiyorum ama optik kablo ve arc hdmi ile bağlantı oluyor normal hdmi değil bitane bluetooth adaptörü alıcaksın 300-500tlye bluetoothla bağlıcaksın ben öyle yapıyorum lg s40t soundbar ile
Hocam Anakart Asus Prime z790P soundbarda hdmi desteği yok maalesef sadece bluetooth ve optik kablo ama bluetooth bağlantısı pek tercih etmiyorm açıkçası filmlerde felan gecikme oluyo tarzı şikayetler vardı siz memnun musunzu bluetooh bağlantısından

Bende c450 var bt da hiç sıkıntı yaşamadım çok minimal hissedilmeyecek farklar olur anca. Şuan optik kabloyla bağlı ama aylaarca bt kullandım sorun olmadı

Hocam Anakart Asus Prime z790P soundbarda hdmi desteği yok maalesef sadece bluetooth ve optik kablo ama bluetooth bağlantısı pek tercih etmiyorm açıkçası filmlerde felan gecikme oluyo tarzı şikayetler vardı siz memnun musunzu bluetooh bağlantısından
Fps oyunlarında gecikme oluyor ama filmlerde bi gecikme yaşamadım

Bende c450 var bt da hiç sıkıntı yaşamadım çok minimal hissedilmeyecek farklar olur anca. Şuan optik kabloyla bağlı ama aylaarca bt kullandım sorun olmadı
optik kabloyu nasıl çözdünüz acaba bilgisayarda çıkış var mıydı ben de çıkış yok onu nasıl halledebiliriz bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps oyunlarında gecikme oluyor ama filmlerde bi gecikme yaşamadım
anladım teşekkürler

optik kabloyu nasıl çözdünüz acaba bilgisayarda çıkış var mıydı ben de çıkış yok onu nasıl halledebiliriz bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım teşekkürler
Anakart değişince optik çıkış olan modeli aldım ki yeni nesillerin çoğunda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,716
Üyeler
185,792
Son üye
samuroski