Neler Yeni

Samsung Crg5 lc24rg50fzrxuf Monitör Nasıldır ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar bütçem kısıtlıydı araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım.Ölü piksel sorunu vs yaşayanlar olmuş.Sizce nasıl bir monitördür.Memnun kalırmıyım.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam bende bundan aldım alalı 1 hafta falan oldu. Yorumlarda çok gördüm ölü piksel çıktı vb diye ancak benimkinde hiç çıkmadı ölü piksel çok şükür. Elektronik işi şans işi diye bir yorum okumuştum aynen de öyle. N11 üzerinden almıştım. Sende öyle yapabilirsin ve nays ile birlikte alabilirsin. 250TL civarı daha indirim oluyor ve çok uyguna geliyor. İçinden çıkan hdmi kablosu ile max 120hz kullanabiliyorsun. VA panel olduğu için tavsiye edilmiyor genelde. Bütçen varsa ips al ancak bu ürün bu fiyata baya uygun geldi ben bunu tercih ettim. Bunun ayarları da var bende bir forumda paylaşıldı. İps gibi oluyor. Ghosting durumu da yaşamıyorum sanırım öyle gözle fark etmedim hiç şu ana kadar. Sitesinden test falan yaptım ama pek bir şey anlamadım. Yani göze batmıyor öyle. Eksi olarak pivot değil. Ekran hiç bir şekilde hareket ettirilemiyor bi konumda sabit kalıyor ve bence büyük bir eksi sayılabilir bu.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bundan aldım alalı 1 hafta falan oldu. Yorumlarda çok gördüm ölü piksel çıktı vb diye ancak benimkinde hiç çıkmadı ölü piksel çok şükür. Elektronik işi şans işi diye bir yorum okumuştum aynen de öyle. N11 üzerinden almıştım. Sende öyle yapabilirsin ve nays ile birlikte alabilirsin. 250TL civarı daha indirim oluyor ve çok uyguna geliyor. İçinden çıkan hdmi kablosu ile max 120hz kullanabiliyorsun. VA panel olduğu için tavsiye edilmiyor genelde. Bütçen varsa ips al ancak bu ürün bu fiyata baya uygun geldi ben bunu tercih ettim. Bunun ayarları da var bende bir forumda paylaşıldı. İps gibi oluyor. Ghosting durumu da yaşamıyorum sanırım öyle gözle fark etmedim hiç şu ana kadar. Sitesinden test falan yaptım ama pek bir şey anlamadım. Yani göze batmıyor öyle. Eksi olarak pivot değil. Ekran hiç bir şekilde hareket ettirilemiyor bi konumda sabit kalıyor ve bence büyük bir eksi sayılabilir bu.
Hocam yanıtların için çok teşekkür ederim.Evet benden nays ile aldım n11 den 2250 tl falan gibi bi rakama geldi beli daha az tam hesap yapmadım.Yorumları bende okudum içime çok süphe düştü ama memnun olanlarda var.Dediğin gibi biraz şans.Birde bir kaç kişi yazmış işte sorun çıktı ama samsung kabul etmiyor falan.Sonra dedim bütçem bu kadar al gitsin nolcaksa olsun deyip hızlıca sipariş ettim.Bi tanıdıkta monitör kolu vardı ucuz amortisörlülerden onu takmayı düşünüyorum.Şey olayıda saçma vesa bağlantısı yok o yüzden 3d den parça bastım bakalım gelince nasıl olacak göreceğiz.İnş piksel falan sorunu yoktur.Görüntüsüne alışırız zaten

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yanıtların için çok teşekkür ederim.Evet benden nays ile aldım n11 den 2250 TL falan gibi bi rakama geldi beli daha az tam hesap yapmadım.Yorumları bende okudum içime çok süphe düştü ama memnun olanlarda var.Dediğin gibi biraz şans.Birde bir kaç kişi yazmış işte sorun çıktı ama samsung kabul etmiyor falan.Sonra dedim bütçem bu kadar al gitsin nolcaksa olsun deyip hızlıca sipariş ettim.Bi tanıdıkta monitör kolu vardı ucuz amortisörlülerden onu takmayı düşünüyorum.Şey olayıda saçma vesa bağlantısı yok o yüzden 3d den parça bastım bakalım gelince nasıl olacak göreceğiz.İnş piksel falan sorunu yoktur.Görüntüsüne alışırız zaten
İnşallah sıkıntısız teslim alırsın hocam. Ben ilk önce 2.el monitöre bakıyordum aslında ama curved istiyordum. İps ve curved monitör almak 2.el olsa bile 3000tl altına çok zor almak. 2.el Samsung 60hz curved monitörlerde 1800-1900 civarina geliyordu. Bu daha mantıklı geldi üstüne az daha verip hem 144hz hem de garantili ürün sahibi olmuş oldum. O amorsitörlü kollardan bana da lazım bakarız yakın zamanda nasipse

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
İnşallah sıkıntısız teslim alırsın hocam. Ben ilk önce 2.el monitöre bakıyordum aslında ama curved istiyordum. İps ve curved monitör almak 2.el olsa bile 3000tl altına çok zor almak. 2.el Samsung 60hz curved monitörlerde 1800-1900 civarina geliyordu. Bu daha mantıklı geldi üstüne az daha verip hem 144hz hem de garantili ürün sahibi olmuş oldum. O amorsitörlü kollardan bana da lazım bakarız yakın zamanda nasipse
İnşallah hocam bakalım kargoya biraz geç vercekler gibi.Bende 2.el alacaktım ama korktum bir sorun çıkar diye elimizde patlar.Garantili en temizi.Bende var bi tane amortisörlü indirimde 650 liraya almıştım gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim.Cs falan oynuyorsan yakına çekmek için vs aşırı kolaylık oluyor.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
İnşallah hocam bakalım kargoya biraz geç vercekler gibi.Bende 2.el alacaktım ama korktum bir sorun çıkar diye elimizde patlar.Garantili en temizi.Bende var bi tane amortisörlü indirimde 650 liraya almıştım gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim.Cs falan oynuyorsan yakına çekmek için vs aşırı kolaylık oluyor.
N11den aldıysan muhtemelen aynısı olur. Benimkini de geç verdiler kargoya 😂 En geç kargoya verileceği gün değil ondan sonraki gün kargoya vermişlerdi valla

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
N11den aldıysan muhtemelen aynısı olur. Benimkini de geç verdiler kargoya 😂 En geç kargoya verileceği gün değil ondan sonraki gün kargoya vermişlerdi valla
Of ya :D keşke 100 lira fazla verip incehesaptan alsaydım.Neyse artık bekleyeceğiz napalım ama çok heycanlı :D ilk defa 144 hz monitör kullanıcam.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Of ya :D keşke 100 lira fazla verip incehesaptan alsaydım.Neyse artık bekleyeceğiz napalım ama çok heycanlı :D ilk defa 144 hz monitör kullanıcam.
Önceki monitör küçükse çok zor oluyor alışmak. Valorantta denedim ben 120fps alamıyorum ama aldığım yerler de oluyor. Oyun çok daha akıcı geliyor. Sanki mediamarkt gitmişim de ordaki monitörleri inceliyormuşum gibi akıyor :D

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Önceki monitör küçükse çok zor oluyor alışmak. Valorantta denedim ben 120fps alamıyorum ama aldığım yerler de oluyor. Oyun çok daha akıcı geliyor. Sanki mediamarkt gitmişim de ordaki monitörleri inceliyormuşum gibi akıyor :D
Şuanki 21.5 çok fark olmaz herhalde diye düşünüyorum ama gelince göreceğiz.Bende cs de bazen 100 e düşüyo bazen 150 ye çıkıyo.Bilgisayar yettiği kadar napalım :D İleride yükseltiriz.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Yukarıda inceleme konumdan bahsetmişsiniz kusura bakmayın görmedim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,453
Üyeler
161,857
Son üye
akaimetsu
Top Bottom