Neler Yeni

Samsung Crg50 Gaming Curved Monitör

Sercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sercan Kemal
Selam dostlar samsung kampanya hazırlamış. Belli samsung ürünleri alana Bannerlord kodu dağıtılıyor. Benim de monitöre ihtiyacım vardı.
1300 tl 144hz 4ms curved ve freesync özellikleri var. Ne dersiniz almalı mıyım? Fiyatına göre iyi bir ürün müdür? Şimdiden sağolun.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Selam dostlar samsung kampanya hazırlamış. Belli samsung ürünleri alana Bannerlord kodu dağıtılıyor. Benim de monitöre ihtiyacım vardı.
1300 tl 144hz 4ms curved ve freesync özellikleri var. Ne dersiniz almalı mıyım? Fiyatına göre iyi bir ürün müdür? Şimdiden sağolun.
Hocam o fiyata Asus'un ve viewsonic'in var, onlar daha iyi. Çünkü bu 4ms ve onlar 1ms ve IPS.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Ben aldım yolda uzun süredir takip ediyordum monitörü arkadaşım da kullanıyor ve açıkçası çok iyi bir monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o fiyata Asus'un ve viewsonic'in var, onlar daha iyi. Çünkü bu 4ms ve onlar 1ms ve IPS.
4ms ile 1ms arasındaki farkı ancak ve ancak makineler anlayabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ali Küçüker
cs go oynuyorsan makinelerden çok mid kapıdaki ct farkediyor :)

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ali Küçüker
kullandım kesinlikle çok fark ediyor,şu an ki monitörüm 1ms 75 hz ve gayet memnunun eski monitörüm 4 ms ti ve emin ol çok fark ediyo

Sercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sercan Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 1ms olmasını isterim fakat bannerlord kampanyası dikkatimi çekti o nedenle bu monitöre yöneldim

Sercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sercan Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorum var freesync olan monitör sadece amd ekran kartlarını mı destekliyor yoksa nvidia kartlarlada freesync desteği kullanılabiliyor mu?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
kullandım kesinlikle çok fark ediyor,şu an ki monitörüm 1ms 75 hz ve gayet memnunun eski monitörüm 4 ms ti ve emin ol çok fark ediyo
tamam samsung a mail at yarın seni makine olarak işe alsınlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorum var freesync olan monitör sadece AMD ekran kartlarını mı destekliyor yoksa Nvidia kartlarlada freesync desteği kullanılabiliyor mu?
adaptivesync var

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/havniy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Nicklessmann
Twitter
HavniY
Facebook
huseyinavniyildirim
Bannerlord hediyeli olanın linkini atar mısın dostum. Geçenlerde bir arkadaş paylaşmıştı ancak ben kaybettim onu.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Top Bottom