Neler Yeni

Samsung Evo 990 SSD 1TB Soğutuculu ve Soğutucusuz Farkı nedir?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba ssd almayı düşünüyorum Samsung Evo 990'ı Çokça önerdiler soğutuculusu ve soğutucusuz olarak 2 farklı modeli var her şeyleri aynı fiyat farkı biraz oynuyor anakarım Asus Z590-Plus eğer soğutucusuz olandan alırsam sıkıntı yaşar mıyım çünkü fiyat farkı çıkıyor anakart modelimde iki adet m2 ssd girişi ve ssd soğutucusu kısmı var gözüküyor soğutucusuz olanı almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşar mıyım

eğer harbi kalite m2 ssd alacaksan gammix s70 blade öneririm. Fakat bu modeli alacaksan da soğutucusuz ile soğutuculu farkı 3-5 derece oluyor ama kullanıma çok büyük bir etkisi yok kısa vadede uzun vade de ise ömür uzatıyor ssd de.

Arkadaşlar merhaba ssd almayı düşünüyorum Samsung Evo 990'ı Çokça önerdiler soğutuculusu ve soğutucusuz olarak 2 farklı modeli var her şeyleri aynı fiyat farkı biraz oynuyor anakarım Asus Z590-Plus eğer soğutucusuz olandan alırsam sıkıntı yaşar mıyım çünkü fiyat farkı çıkıyor anakart modelimde iki adet m2 ssd girişi ve ssd soğutucusu kısmı var gözüküyor soğutucusuz olanı almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşar mıyım
Soğutucu pek farketmiyor ancak uzun vadede ssd ömrünü uzatabiliyor denmişti bana, sonradan gidip m2 soğutucu alabilirsin üstüne canın isterse

Merhaba önerdiğiniz model samsungdan daha mı iyi
evet daha iyi özellikleri sana önerdikleri modelde hmb var dram bile yok kardom. ben alırken 1 ay ssd araştırdım testlerine baktım sonra aldım ve kullanıyorum 7GB/sn okuma hızı falan var soğutucusu var dram i var daha ne olsun. Ayriyeten de ps5 için m2ssd sertifikalı kısaca kardom benim dediğim daha kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,865
Üyeler
173,084
Son üye
sukrukzlck
Geri