H halilbb2 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Halil Burgu 6 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 fingolfin19 yazmış: ben amazon indirimden aldım ghosting denilen olay hiç göze batacak seviyede değildi. Devamı için tıklayın... fazla hardcore oyun oynamıyorum bende açıkçası rahatsız olucağımı düşünmüyorum
fingolfin19 yazmış: ben amazon indirimden aldım ghosting denilen olay hiç göze batacak seviyede değildi. Devamı için tıklayın... fazla hardcore oyun oynamıyorum bende açıkçası rahatsız olucağımı düşünmüyorum
E e39m5 80+ Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim eray 6 Ağustos 2022 #15 selamlar halilciğim ben bu monitörü 2. ekran olarak kullanıyorum ghosting olayı var onun yerine bunu almanı tavsiye ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2022 e39m5 yazmış: selamlar halilciğim ben bu monitörü 2. ekran olarak kullanıyorum ghosting olayı var onun yerine bunu almanı tavsiye ederim Devamı için tıklayın... ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.699,10 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
selamlar halilciğim ben bu monitörü 2. ekran olarak kullanıyorum ghosting olayı var onun yerine bunu almanı tavsiye ederim Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2022 e39m5 yazmış: selamlar halilciğim ben bu monitörü 2. ekran olarak kullanıyorum ghosting olayı var onun yerine bunu almanı tavsiye ederim Devamı için tıklayın... ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG251G 25" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.699,10 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com