r97900rtx4070s
80+
Selam bu monitör alınır mı 4-5 yıl götürür mü valorant cs go gta 5 oynucam
Aga konudan bağımsız ama r5 7500F Rtx 4070 Ti Super ikilisi düzgün çalışır demi şimdi alırım vatana 5 yıl sonra giderim bidaha gitmem demi.Aldım reis harbiden kaymak gibi 0 ghosting ve 0ms olduğu için ıps 360hz bir monitöre kıyasla görüntü aşağıdaki gibi (sol oled sağ ıps) renkler desen zaten fena. Siyahlar simsiyah.
Çok iyi çalışır reis gönlünü ferah tut. 1440p çözünürlükte o ekran kartı seni 5 sene götürür 4K kartı zaten.Aga konudan bağımsız ama r5 7500F Rtx 4070 Ti Super ikilisi düzgün çalışır demi şimdi alırım vatana 5 yıl sonra giderim bidaha gitmem demi.
Allah razı olsun biraderim o kadar para vercem bide drop gircek darboğaz zımbırıtısı yüzünden parçalarım pc yi zaten haftada 2-3 saat oynayacağım moralimi bozardı teşekkür ederim kusura bakma vaktini caldıysamÇok iyi çalışır reis gönlünü ferah tut. 1440p çözünürlükte o ekran kartı seni 5 sene götürür 4K kartı zaten.
Thermalright çift fanlı bir soğutucu da sipariş etmeyi unutmayın. Ramleri 32 alma imkanınız var mı bu arada ?Allah razı olsun biraderim o kadar para vercem bide drop gircek darboğaz zımbırıtısı yüzünden parçalarım pc yi zaten haftada 2-3 saat oynayacağım moralimi bozardı teşekkür ederim kusura bakma vaktini caldıysam
Ramler 32 hacım 2x16 cl30 6000mhz fişek gibi thermalrıght çift canlı soğutucu da alacağım 120 lik olan kule tipi işlemci icinThermalright çift fanlı bir soğutucu da sipariş etmeyi unutmayın. Ramleri 32 alma imkanınız var mı bu arada ?
E her şey kusursuz o zaman hocam.Ramler 32 hacım 2x16 cl30 6000mhz fişek gibi thermalrıght çift canlı soğutucu da alacağım 120 lik olan kule tipi işlemci icin
İşte brom bende böyle düşünmek için yazıyorum yoksa bi ton masraf edip ki bide üstüne üstün oyunlarda en ufak bi drop dahi girse sinirim bozulurOy oy al hocam ilk çalıştır sonra kıydığım paralara değmiş de bak keyfine kaymak bal gibi akıyor zaten
650w psu yeterli mi 80 plus msı forge a 120 kasaE her şey kusursuz o zaman hocam.
Yeterli olur ama kesinlikle geleceğe yönelik olmaz. Şu anki işlemciniz düşük watt tüketiyor ekran kartınız da 270w civarı çeker diye düşünüyorum tüm sistem yükünüz 450w'ı geçmez ama ileride işlemcinizi ya da ekran kartınızı değiştirdiğinizde sorun yaratabilir. Ben 4080 super ve 7800x3d ile 800w kullanıyorum mesela. 1200w'a geçtim kesinlikle ve kesinlikle gerekli değil ama 1000w olan ile arasında 1000tl vardı sınırına yaklaşmasın, daha serin çalışsın ileride de 700-800w toplam sistem yüküne çıktığım zaman sınırına yaklaşmasın.650w psu yeterli mi 80 plus msı forge a 120 kasa