Yardım Samsung G65B 27" en iyi monitör ayarı ?

Hocam kusura bakmada çok bilmiş konuşuyorsun en sevmediğim tip, okuduğunu anlasan zaten bende dış kasa malzeme kalitesinden bahsediyorum. Hala en iyi renk oledde diyorsun peki bana oled panelin renk gamutunu en çok kapsadığına dair bir ispatın var mı ?
Al sana tasarım ve kalite boş insan.

İlk resim en iyi Mini Led TV
İkinci resim samsung oled

Renk gamutun da oled üstün

Ayrıca üçüncü resim de rtings de kendi söylemiş yüksek kontrast oranı sayesinde doygun renkleri mükemmel gösteriyor diye. Mini Led istediği kadar iyi olsun Oled daha iyi renklere sahip.
4516.webp
4514.webp

4512.webp

Bu da monitörden örnek. Oledler ile üst düzey mini led monitörler arasında %1 farklar oynuyor. İkisini de yan yana koyalım oled daha gerçekçi yani daha iyi gözükecek. Çünkü koyu renkleri oled gibi yönetemiyor. Siyah renginde oled daha iyi. HDR deneyimi daha iyi. Renkler daha güzel gözükecek.
4510.webp

4522.webp
4520.webp
4525.webp

Renk sadece doygunlukla olmuyor. Oled zaten mini led ile aynı doygunlukta renkler üretebiliyor. Mesele sonsuz kontrast oranı, glow, sızma vb sorunların olmaması. Oled in yanına istediğin Mini led i koy Oled in renkleri daha iyi gözükecek.

Best HDR gaming monitör önerilerinde dakika 2:24-10:00 arası 1 tane mini led yok. Çünkü dengi değil ayırmışlar. İster rtings e bak ister başka yere farketmez. En iyi renkleri arıyorsan oled bakıcaksın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri