Samsung G65B 27 inç vs 32 inç

laptop ekranından Samsung'a geçtim işte sen düşük aradaki inç farkını ve bana fena büyük geldi lolde iyi olduğum halde ilk zamanlar kötü oynamıştım ama işte monitör 32 inç 2k olcak 1080p tarzı bir şey olur pikseller 27 inç ideal

Ürün gayet iyi televizyon özellikleri var + gaming monitör on numara sorunsuz üzmez monitör 23.8 den geçtim+ curved oluşu manyak güzel görüntü kalitesi var default ayarda kullanıyorum fps rekabetçi hikayeli oyunlarda da gayet tatmin edici

Hocam ben de aynı ikilemdeydim. O halde 27 inç tavsiye midir?
Zamanımın yarısını oyun oynayarak, yarısını da video, dizi/film şeklinde geçiriyorum.
Oyun tercihlerim spor, yarış ve hikayeli genel olarak. Çok çok nadir -sadece agalarla sosyalleşme amaçlı- rekabetçi oynuyorum. Fps ve 3rd person shooter oyunlarını klavye fare ile oynuyorum, yaklaşık 30-40 cm mesafeden. Spor ve yarış oyunlarını gamepad ile oynuyorum 100-120ncm civarı. Piksel yoğunluğunu da hesaba katarsak, 27 inç makul tercih midir? 27 inç 1080pden geçeceğim.

Hocam selamlar. Aldınız mı g65b monitorü? Deneyimleriniz nasıl?

Hocam selamlar. Aldınız mı g65b monitorü? Deneyimleriniz nasıl?

Bence 32 alın bende 32 olan modeli var iyiki 32 almışım diyorum bende sizin gibi cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum çok memnunum boyutundan

Yakın mesafeden piksel yoğunluğu bariz rahatsız etmediyse, büyük panel daha çok seviyorum hocam ben de. 27 inçte hep yaklaşma ihtiyacı hissediyordum. Teşekkür ederim tavsiye için.

Yakın mesafeden piksel yoğunluğu bariz rahatsız etmediyse, büyük panel daha çok seviyorum hocam ben de. 27 inçte hep yaklaşma ihtiyacı hissediyordum. Teşekkür ederim tavsiye için.
Valla ben hiç hissetmedim bazen CSyi 15cm mesafelere kadar inerek oynuyorum beni hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Zaten gamepad ile de oynayacakmışsın kesin 32 al derim

Teşekkür ederim hocam. Değerlendireceğim.

Geri