Samsung G65B 27 inç vs 32 inç

maury

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Samsung 2k G65B monitör alacağım ancak boyut olarak karar veremedim.
(Geçen aldığım monitör kırık geldiği için iade ettim, onaylandı bu nedenle tekrar Samsung alacağım) https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g65b-27-inc-ekrani-kirik-geldi.1169081/

Sistem: 9800x3d + RTX 5070 ti.
Masa ölçüsü 140x80 cm.
Genellikle hikayeli oyunlar olsa da CS, valo vs. oynayacağım.
Monitör için ayrı bir ayak alacağım yani kendi ayağını kullanmayacağım.
27 mi 32 mi karar veremedim. Bütçem yetiyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam cs valo falan da oynayacaksanız bence 27" daha iyi olur ikisi arasından.

Samsung 2k G65B monitör alacağım ancak boyut olarak karar veremedim.
(Geçen aldığım monitör kırık geldiği için iade ettim, onaylandı bu nedenle tekrar Samsung alacağım) https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g65b-27-inc-ekrani-kirik-geldi.1169081/

Sistem: 9800x3d + RTX 5070 ti.
Masa ölçüsü 140x80 cm.
Genellikle hikayeli oyunlar olsa da CS, valo vs. oynayacağım.
Monitör için ayrı bir ayak alacağım yani kendi ayağını kullanmayacağım.
27 mi 32 mi karar veremedim. Bütçem yetiyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
En ideal 27. 32de pikselleri belirgin

4k 32 al bence ama 2k 32 kullanıyorum pixel felan saymıyorum VA panel
Samsung g7 yi istediğim satıcı satmıyor zaten 4k yı rafa kaldırdım.
Hocam 2 32 inç nasıl birkaç fotoğraf vs atabilir misiniz?

Evet görüntü olarak güzel olur fakat ilerde ya da yüksek gereksinimli oyunlarda ekran kartı yetmeyebilir. Ve fiyat da çok artıyor, o paralara Oled alınabiliyor.
Şu anda bile yetersiz. Bf6da perfectshot hocam vramden dolayı lag yaşıyor. Ben 2kda bile 15,5 görüyorum hep.

Samsung g7 yi istediğim satıcı satmıyor zaten 4k yı rafa kaldırdım.
Hocam 2 32 inç nasıl birkaç fotoğraf vs atabilir misiniz?
Foto değil de bende 2k 27 almıştım önce iade ettim çok minimal geldi. Sistemi genel de uzakdan yayılarak kullanmayı seviyorum o yüzden güzelde kampanya vardı 32 2k va panele yöneldim hala memnunum oyun oynarken dizi film izlerken de pixel felan görmedim bilmiyorum pixel gören arkadaşlar panellerden dolayımı yoksa ekrana büyüteçle mi bakıyorlar anlamıyorum . 4k Oled geçmeyi düşünüyorum bu aralar ama 5070ti almıştım iade ettim vram sorunu yaşamamak için ileri süreçte GPu yükselteceğim super serisini beklliyorum. 5070ti da kalacaksanız 2k ideal bence. Ama 27 yada 32 tamamen sizin kullanım amacınıza kalmış ekrana yapışık oyun oynayanlardansanız 27 alın yayılmayı seviyorsanız 32 :)

Evet dostlar hepsiburada üzerinden 16 bin TL'ye Samsung Türkiye satıcısından 6 taksitle Samsung G65B 32 inç alıyorum. Var mı itirazı olan?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri