Samsung Galaxy A17 256 GB 8 GB RAM alınır mı

extremegk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
10-13 k bandında annem için bir telefon bakıyorum.Samsung istiyor yine o yüzden bu telefonu düşüdüm.Tek diğer alternatif a26 veya nothing phone sanırım ama a26 sitede stok kalmamış a101 taksitle almayı düşünüyorum nothing phone da anneme garip yine samsung olsun diyor .

Sizce bu telelfon günlük kullanım sosyel medya falan önümüzdeki yıllarda üzer mi .Pek de güzel alternatif yok sanırım başka real me falan da ne bilim 1 yıl kullan at telelfon gibi duruyor

eğer annenin kullanması için aldıysan mantıklı bir tercih yapmışsın.
işlemcisi sonuçta oyun falan oynamayacağı için gayet yeterli (oynasa bile fena olmayan bir işlemci var 750k antutu boru değil)
6 yıl güncelleme de işin cabası
eğer 256 lık modeli aldıysan ömürlük bir telefon olmuş hayırlı olsun
a36 denk gelmedi ama a26 aldım 14,5k ya ne diyorsunuz a17 göre yine daha iyi sanırım

eğer annenin kullanması için aldıysan mantıklı bir tercih yapmışsın.
işlemcisi sonuçta oyun falan oynamayacağı için gayet yeterli (oynasa bile fena olmayan bir işlemci var 750k antutu boru değil)
6 yıl güncelleme de işin cabası
eğer 256 lık modeli aldıysan ömürlük bir telefon olmuş hayırlı olsun
hocam 8/ 256 a26 aldım taksit kredisi ile 14,5k baya karlı geldi a17 ye göre bin tl farkla .

a36 20k üstüne çıkıyordu gereksiz geldi açıkcası o paralara çıkmak aradaki tasarım farkı dışında performans farkını anneme bir etkisi olmaz.Tak nakit ile a36 tabi avantajlı orası kesin

a36 denk gelmedi ama a26 aldım 14,5k ya ne diyorsunuz a17 göre yine daha iyi sanırım
14,5k ya A26 pahalı almışsınız. Sıfır fiyatı 13.300 civarlarında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14,5k ya A26 pahalı almışsınız. Sıfır fiyatı 13.300 civarlarında.
Taksitle almışsınız, şimdi gördüm. Taksitle o fiyat normal, hayırlı olsun.

Geri