Merhaba değerli forum üyeleri, incelememe hoşgeldiniz. Bu incelemede kendi aldığım yeni telefonun incelemesini yapacağım, umarım beğenirsiniz. Tamamen @cagan_32 AB in M51 incelemesinden çaldım bunu ona söylemiştim zaten.
Normalde 2.600TL civarlarında ama biz taksitle tükkandan aldığımız için 3.000TL tuttu.
İnternetten satın almak için;
Özelliklerine bakmak için;
SIM/HAFIZA ÖZELLİKLERİ:
SIM ve hafıza kartı girişi olarak 3 seçeneğimiz var, 2 SIM 1 hafıza.
MicroSD olarak 512 GB'a kadar destek sunuyor, hafıza miktarı ise 64 ve 128 GB.
RAM konusunda çoğu forum üyesinin bilgisayarında bulunan RAM kadar RAM'i var, 4 GB.
BATARYA, TELEFON GİRİŞLERİ:
5000 Mah'lik bir bataryası bulunmakta ki bu büyük bir değer, yaklaşık 2 günü çıkarıyor deniliyor.
USB Type-C girişi bulunmakta, bunun yanında Fast Charging(Hızlı Şarj) desteği var.
İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ:
İçinde 8 çekirdekli bir işlemci bulunmakta.
Ekstra olarak da Samsung Exynos 850 kullanılmış.
EKRAN ÖZELLİKLERİ:
6.7 inç'lik büyük bir ekranı var.
HD+ çözünürlük (720x1600)
AĞIRLIK:
192 Gram kendi çapında ağır
KAMERA ÖZELLİKLERİ:
Kamera özellikleri birazcık fazla, say say bitmiyor.
Öncelikle arkada 4 tane kameramız bulunmakta, sırayla 48, 8, 2, 2 MP değerinde kameralar. Yine sırasıyla F2.0, F2.2, F2.4, F2.4 değerinde.
Ağır çekim yok.
Ön kamera ekrana baktığınızda sol üst köşede kalıyor tamamen ekranın ortasında.
Arka ve ön kamera 1080p 30fps kayıt alıyor.
Gelelim kullanıcı deneyimlerine.
2020 Temmuz'da aldık.
Oyun için alacaksanız bu bütçede öneriyorum.
Kendisinde bir ekran kaydedici yok.
Game Launcher diye bir şey var sıcaklık yükseldiğinde uyarıyor onun sayesinde oyun açıkken ekranın küçük bir kısmında başka bir uygulama açabiliyorsunuz. Bu uygulamaları seçiyorsunuz ama en fazla 4 tane.
Tasarımı olsun performansı olsun ben beğendim.
@cagan_32 ye selam olsun
Hala kullanıyorum soruları alabilirim.
Bu telefon parasına M21, M31, M31s veya M51 varsa A21s almayın gidin "M" serisi alın.
Güncelleme: 5 Haziran 2021 Resimler eklendi. (Parlaklıkla oynadım sadece resimleri çekerken)
Normalde 2.600TL civarlarında ama biz taksitle tükkandan aldığımız için 3.000TL tuttu.
İnternetten satın almak için;
Samsung Galaxy A21s 64 GB 4 GB Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A21s 64 GB 4 GB Siyah fiyatları 11.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A21s 64 GB 4 GB Siyah özelliklerini incele, 17 mağazadaki indirimleri gör!
www.akakce.com
SIM/HAFIZA ÖZELLİKLERİ:
SIM ve hafıza kartı girişi olarak 3 seçeneğimiz var, 2 SIM 1 hafıza.
MicroSD olarak 512 GB'a kadar destek sunuyor, hafıza miktarı ise 64 ve 128 GB.
RAM konusunda çoğu forum üyesinin bilgisayarında bulunan RAM kadar RAM'i var, 4 GB.
BATARYA, TELEFON GİRİŞLERİ:
5000 Mah'lik bir bataryası bulunmakta ki bu büyük bir değer, yaklaşık 2 günü çıkarıyor deniliyor.
USB Type-C girişi bulunmakta, bunun yanında Fast Charging(Hızlı Şarj) desteği var.
İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ:
İçinde 8 çekirdekli bir işlemci bulunmakta.
Ekstra olarak da Samsung Exynos 850 kullanılmış.
EKRAN ÖZELLİKLERİ:
6.7 inç'lik büyük bir ekranı var.
HD+ çözünürlük (720x1600)
AĞIRLIK:
192 Gram kendi çapında ağır
KAMERA ÖZELLİKLERİ:
Kamera özellikleri birazcık fazla, say say bitmiyor.
Öncelikle arkada 4 tane kameramız bulunmakta, sırayla 48, 8, 2, 2 MP değerinde kameralar. Yine sırasıyla F2.0, F2.2, F2.4, F2.4 değerinde.
Ağır çekim yok.
Ön kamera ekrana baktığınızda sol üst köşede kalıyor tamamen ekranın ortasında.
Arka ve ön kamera 1080p 30fps kayıt alıyor.
Gelelim kullanıcı deneyimlerine.
2020 Temmuz'da aldık.
Oyun için alacaksanız bu bütçede öneriyorum.
Kendisinde bir ekran kaydedici yok.
Game Launcher diye bir şey var sıcaklık yükseldiğinde uyarıyor onun sayesinde oyun açıkken ekranın küçük bir kısmında başka bir uygulama açabiliyorsunuz. Bu uygulamaları seçiyorsunuz ama en fazla 4 tane.
Tasarımı olsun performansı olsun ben beğendim.
@cagan_32 ye selam olsun
Hala kullanıyorum soruları alabilirim.
Bu telefon parasına M21, M31, M31s veya M51 varsa A21s almayın gidin "M" serisi alın.
Güncelleme: 5 Haziran 2021 Resimler eklendi. (Parlaklıkla oynadım sadece resimleri çekerken)
Son düzenleme: