72 saatte de gelmiyor ben 14ünde başvurdum düzeltilecek ama net bir süre veremiyorum diyor müşteri hizmetleriBeyler bunlar IMEI falan eklemez. MH ye güvenmeyin daha demin konuştum artık bu kaçınca konuşmam basım ağrıdı artık. 72 saat sonra kesilecek diyor,dedim kesilmiş zaten fatura her şey yazıyor diyorum tek IMEI yok diyorum. Talepte bulundum tekrar 72 saatte düzenlenecek diyor. Nedir bu 72 saatin özelliği, "afetlerde altın saat var 72 saat" o da ordan mi çektiniz bu saati Google Amazon IMEI yazdım 1 ton bu konuda şikayetler var. Hani yeni bir şey değil kaç senelik şikayetler önüme çıktı.
Xiaomi telefonlarda yazıyor. Diğer markalarda sıkıntı çıkıyorboşuna imei faturaya yazılacak diye beklemeyin. bundan öncesinde amazondan 4 5 telefon aldım hiçbirinde imei yazmıyordu uğraştım bir türlü yazdıramadım. müşteri hizmetlerine de deseniz boş bana da defalr ca ilgileneceğiz vs dediler boş. ilk indirim zamanında konuda uyarmıştım.
cözülmezse samsungun sitesinden m34 almak mantıklı mı kral 9499 aAmazon imei konusunu çözecek gibi geliyor bana