teşekkürlerCihaza zarar gelmediği sürece iade olur dedi müşteri hizmetleri
teşekkürlerCihaza zarar gelmediği sürece iade olur dedi müşteri hizmetleri
Hocam benim anlamadığım, kimi mh çalışanı olumlu kimisi olumsuz dönüyor. Kimi diyor ki IMEI ekleyemeyiz, kimi diyor ki IMEI yazmazsa bize yazın yardımcı olalım. Sırf bu mevzu için ve Amazon mhnin yardımcı oluruz demesi üzerine hattı annemden kendi üzerime devraldım, bir ton cayma bedeli vs ödeyeceğim zaten. Hafta içi pzt, salıya kadar bi bekleyeceğim, değişen bir şey olmazsa iade yolu gözüküyor gibi.bana 30 gün sonra iade edebilirsiniz açıp deneyimleyin dediler daha önce amazondan almıştık o zaman da faturada imei yoktu ama sorun etmemiştik 1 hafta kullandık fiyatlar düşünce iade edip daha üst modelini aldık amazonda iade de sıkıntı yok ama faturalarda daha önce de şimdi de imei yazmıyor maalesef destek alacaksak imei yazması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
bugün telefonu kargoya vererek iade ettim müşteri temsilcisi kesinlikle faturanın düzeltilmesi mümkün değil dedi ısrar etmeme rağmen kvkk buna izin vermiyor iade edip tekrar alabilirsiniz diyorlar ama emin olun onda da imei yazmayacaktır bir de telefonu zarfa koyup gönderiyorlar kutu ezilmiş geldi ben bir daha amazondan almam diğer sitelere bakıyorum indirime girerlerse oradan alacağım
yanlış anlaşılmasın sizlere iade edin demiyorum amazonun güzelliği kullansanda 30 gün sonra telefon da sıkıntı yoksa geri iade alıyor isterseniz gelen faturayı o şekilde sisteme girin cevap 30 günden önce olumlu gelirse kullanırsınız olumsuz gelirse iade edersiniz. ben uğraşmak istemedim zaten bu telefon fazlalık olacaktı ben bunu kullanırım elimdeki de evde yedek olsun demiştik
faturada telefonun olduğu bilgiler şu şekilde faturanın o bölümünü yükledim. mal/hizmet cinsi sütununda imei yazması gerekiyormuş
bende aynı şekilde bir sürü masraf yaptımHocam benim anlamadığım, kimi mh çalışanı olumlu kimisi olumsuz dönüyor. Kimi diyor ki IMEI ekleyemeyiz, kimi diyor ki IMEI yazmazsa bize yazın yardımcı olalım. Sırf bu mevzu için ve Amazon mhnin yardımcı oluruz demesi üzerine hattı annemden kendi üzerime devraldım, bir ton cayma bedeli vs ödeyeceğim zaten. Hafta içi pzt, salıya kadar bi bekleyeceğim, değişen bir şey olmazsa iade yolu gözüküyor gibi.
En kötü 1 hafta simsiz kullanıp iade ederiz test etmiş oluruz telefonu ben kullanıyorum 120 hz ekran aşırı iyi akıyor telefonBana ürünün birim fiyatı 10200 TL olarak yazmışlar ve üzerine iskonto uygulanmış, IMEI de girilmemiş. IMEI girilse bile bu durumda sıkıntı ana base fiyatı 10200 lira, 9500 liranin üstüne çıkmış kabul etmezler bunu. Sipariş iptali verdiğim halde ürün illa kapıya kadar gelecek o zaman geri donderecem. Benim gibi durumda olan varsa bence açmadan önce düşünsün fatura kesildikten sonra duzenlenmez benim bildiğim
Son güncelleme yapıyorum. Şimdi gsb temsilcisi üzerinden konuştum. Faturada ödenen toplam tutar 9500 liradan aşağı olması gerektiğini söylendi.Kisaca iskonto,indirim vs dikkate alınmıyor.Toplam ödeme tutarının dikkate alınıyor.Biz 9499 TL aldık sıkıntı yok.Yalniz ikinci sıkıntımız kesinlikle ve kesinlikle IMEI numarasının faturada olması gerektiği söyledi.Elle girmemizin önemi yok,faturada belirtilmesi gerekiyormuş.Bilginize.
Kutuyu açınca sıkıntı olmasın. Güvenlik bantları var sonuçtaEn kötü 1 hafta simsiz kullanıp iade ederiz test etmiş oluruz telefonu ben kullanıyorum 120 hz ekran aşırı iyi akıyor telefon