Süper haberarkadaşlar tekrar bir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin fatura için benden kimlik bilgilerimi tekrar düzenlememi istedi yarında imei bilgili fatura hesabınıza yüklenicek dedi bilginiz olsun.
Süper haberarkadaşlar tekrar bir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin fatura için benden kimlik bilgilerimi tekrar düzenlememi istedi yarında imei bilgili fatura hesabınıza yüklenicek dedi bilginiz olsun.
iletişime geçiyoruz bekleyin diyor çok talep var onlar mı bizle iletişime geçecekarkadaşlar tekrar bir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin fatura için benden kimlik bilgilerimi tekrar düzenlememi istedi yarında imei bilgili fatura hesabınıza yüklenicek dedi bilginiz olsun.
yarın faturanız yüklenirse burdan olumlu veya olumusuz mesaj yazarmısınızarkadaşlar tekrar bir müşteri hizmetleriyle iletişime geçin fatura için benden kimlik bilgilerimi tekrar düzenlememi istedi yarında imei bilgili fatura hesabınıza yüklenicek dedi bilginiz olsun.
yazarım dostum pek güven vermiyorlar ama bakalım.yarın faturanız yüklenirse burdan olumlu veya olumusuz mesaj yazarmısınız
var mı sonuçyazarım dostum pek güven vermiyorlar ama bakalım.
Ben iletişimeiletişime geçiyoruz bekleyin diyor çok talep var onlar mı bizle iletişime geçecek
Bugün bir gelişme var mı diye tekrardan yazdım beniletişime geçiyoruz bekleyin diyor çok talep var onlar mı bizle iletişime geçecek
yok bekliyorumvar mı sonuç
bizim de gözümüz sende hadi hayırlısıBen iletişime
Bugün bir gelişme var mı diye tekrardan yazdım ben
yok bekliyorum
Cuma'ya kadar kesin hallolucak denmişti bana da. Bekleyelim o güne kadar haftaya iade deriz. Halledemezlerse tövbe haşa bir daha amazon kullanmam.Her gün farklı bir cevap ne kadar saçma yürütüyorlar süreci ya kafayı yersin şimdide perşembeye kadar halledicez diyorlar
ben halletseler de kullanmam böyle müşteri hizmetlerimi olur hepsi farklı bir şey söylüyor.Cuma'ya kadar kesin hallolucak denmişti bana da. Bekleyelim o güne kadar haftaya iade deriz. Halledemezlerse tövbe haşa bir daha amazon kullanmam.
O zaman iade et aga adamların çok umrunda olacağını sanmıyorum. Hakkını ararsan alırsın anca.ben halletseler de kullanmam böyle müşteri hizmetlerimi olur hepsi farklı bir şey söylüyor.