Farketmez bütçene göre al birşeylerBiraz daha ucuz bişey bulmam lazim
Telefondan memnun musun,ısınma sorunu var mı? Şarjı nasıl gidiyor? Hangi özelliklerini beğenmedin,kamerası nasıl,yardımcı olursan çok sevinirim.Telefon kılıfı arıyorum, Telefonu yeni aldım henüz kargoda, Geldiğinde kılıfsız kullanmak istemiyorum. F/p kılıf önerirseniz sevinirim.
Memnunum. Ben aldığımda 14.5 du.Telefondan memnun musun,ısınma sorunu var mı? Şarjı nasıl gidiyor? Hangi özelliklerini beğenmedin,kamerası nasıl,yardımcı olursan çok sevinirim.
Ya hocam sürekli oyun oynuyorsaniz almayın,başka telefon alın diyorlar ama ben test videolarına baktığımda her oyunu akıcı 60 FPS oynatıyor,neden böyle diyorlar acaba.Memnunum. Ben aldığımda 14.5 du.
Şuan. 13.5 amazonda. Almayı düşünüyorsan öneririm. Oyun oynarken ve video çekerken hafif ısınma oluyor..telefonda ilk hafta şarj çok hızlı bitiyordu. Sonradan pil kalibre olmaya başladı şuan şarjda iyi gidiyor. Ben beğendim tavsiye ederim
O insanların çoğu 50klık telefon kullanıyorlardır. O telefonlarla 13 liralık telefonu karşılaştırıyorlarYa hocam sürekli oyun oynuyorsaniz almayın,başka telefon alın diyorlar ama ben test videolarına baktığımda her oyunu akıcı 60 FPS oynatıyor,neden böyle diyorlar acaba.
Ses kalitesi çok iyi, kamerası çok iyi. Ekranı fena değil zamanla gözüm alışacak diye düşünüyorum. Çünku ips ekrandan super amolede geçince beyaz ve siyah renklerde bariz fark var. Şarj süresi yaklaşık 2-2,5 saat civarı sürüyor dolması... Hızlı şarj 25w ama hızlı şarjda ısınma oldu biraz onu kullanmak istemedim 10-15 dk erken şarj olacak diye adaptörle telefonu boşa ısıtmaya gerek yok.O insanların çoğu 50klık telefon kullanıyorlardır. O telefonlarla 13 liralık telefonu karşılaştırıyorlar
Ddddd ddddO insanların çoğu 50klık telefon kullanıyorlardır. O telefonlarla 13 liralık telefonu karşılaştırıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kalitesi çok iyi, kamerası çok iyi. Ekranı fena değil zamanla gözüm alışacak diye düşünüyorum. Çünku ips ekrandan super amolede geçince beyaz ve siyah renklerde bariz fark var. Şarj süresi yaklaşık 2-2,5 saat civarı sürüyor dolması... Hızlı şarj 25w ama hızlı şarjda ısınma oldu biraz onu kullanmak istemedim 10-15 dk erken şarj olacak diye adaptörle telefonu boşa ısıtmaya gerek yok.
Ayrıca telefonun içindeki geçişler baya iyi şu ana kadar yapmak isteyip yapamadığım bir şey olmadı. Amazondan almanı öneririm. Ben amazondan aldım. Amazon satıcılı olduğuna dikkat et. Eğer oturup saatlerce oyun oynuyorsan o şarj zaten gidecek. O telefon illa ki ısınacak. Ama abarttıkları gibi değil... Ben bana gelen telefona göre yorum yapıyorum. Ve ön kamerada bu bütçede 4k görüntü alan başka telefon yok sanırım...
Ya hocam tam yarın telefonu alacaktım amazonda görünmüyor telefon stok bitmiş sanırım d&r da var şuan ordan alsam bir sıkıntı çıkar mı acaba siz olsanız ne yapardınız?O insanların çoğu 50klık telefon kullanıyorlardır. O telefonlarla 13 liralık telefonu karşılaştırıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kalitesi çok iyi, kamerası çok iyi. Ekranı fena değil zamanla gözüm alışacak diye düşünüyorum. Çünku ips ekrandan super amolede geçince beyaz ve siyah renklerde bariz fark var. Şarj süresi yaklaşık 2-2,5 saat civarı sürüyor dolması... Hızlı şarj 25w ama hızlı şarjda ısınma oldu biraz onu kullanmak istemedim 10-15 dk erken şarj olacak diye adaptörle telefonu boşa ısıtmaya gerek yok.
Ayrıca telefonun içindeki geçişler baya iyi şu ana kadar yapmak isteyip yapamadığım bir şey olmadı. Amazondan almanı öneririm. Ben amazondan aldım. Amazon satıcılı olduğuna dikkat et. Eğer oturup saatlerce oyun oynuyorsan o şarj zaten gidecek. O telefon illa ki ısınacak. Ama abarttıkları gibi değil... Ben bana gelen telefona göre yorum yapıyorum. Ve ön kamerada bu bütçede 4k görüntü alan başka telefon yok sanırım...
Açık konuşayım. Ben Amazon sattığı için aldım. En ufak sorunda en azından muhattabım belli. Tabi diğer siteler kötü diyemem. Fiziksel mağazadan alabiliyorsan en azından o şekilde gidip almanı öneririm. Kutu hasarsız, ve koruma bantları üzerinde olduğundan emin olarak almış olursun.Ya hocam tam yarın telefonu alacaktım amazonda görünmüyor telefon stok bitmiş sanırım d&r da var şuan ordan alsam bir sıkıntı çıkar mı acaba siz olsanız ne yapardınız?