- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu iyiymiş bende 12gb gösteriyor7 gb gibi bir yer kaplıyor
Bu iyiymiş bende 12gb gösteriyor7 gb gibi bir yer kaplıyor
ss atarmısın fazla yüksekBu iyiymiş bende 12gb gösteriyor
ben cihazı ios zannettim o yüzden ss istedim fazla geldi bana
magsafe sadece 12 serisinde varBir sorum daha var epey de kablosuz şarj desteklediğini söylüyor ama uyumlu magsafe aksesuarları yok
magsafe kablosuz şarj olarak geçmiyor yani geçiyor da kablosuz şarj dan farklı mıknatıslı yapı ile şarj oluyorAma kablosuz şarj desteklediği yazıyor
Anladım magsafe kendisi doğru şekilde hizalıyor ben se 2 de kendim hizalayacağımmagsafe kablosuz şarj olarak geçmiyor yani geçiyor da kablosuz şarj dan farklı mıknatıslı yapı ile şarj oluyor
evet ve magsafe 12 serisi dışında telefonlar da çok yavaş şarj ediyor 7.5 w gibi bir şey olması lazımAnladım magsafe kendisi doğru şekilde hizalıyor ben se 2 de kendim hizalayacağım
12 Mini üretimi durduruluyor diye biliyorum.Peki iphone 13 serisi çıkınca 12 serisinde birazda olsa ucuzlama olur diye düşünüyorum 12 mini 6 - 6.5 k ya düşermi düşerse onu bekleyeceğim
Dolar lansmana kadar böyle kalırsa büyük ihtimalle TR fiyatlarına da indirim gelir bu yıl.hayır apple ürünlerinde yeni seri çıkınca fiyat düşmüyor ( Türkiye'de )
Neden?12 Mini üretimi durduruluyor diye biliyorum.
Düşük Talep nedeniyle;Dolar lansmana kadar böyle kalırsa büyük ihtimalle TR fiyatlarına da indirim gelir bu yıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?