Neler Yeni

Samsung galaxy a51 reklam virüsü

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Bizim bi arkadaşa bildirim gelmiş güncelleme diye bu arkadaş da tıklayıp izin vermiş bir şeylere ve indirmiş işte ne indiyse sürekli olarak önüne çakma antivirüs reklamları çıkıyor çince olsun ingilizce olsun türkçe olsun, adam nasıl yazdıysa virüsü uygulamayı buldum ve verileri ile beraber sildim ama yine çıkıyordu 2 tane antivirüs kurdum (avg antivirüs ve mcafee) yine bulamadı sürekli taramadalar hâlâ göremediler hâlâ reklam çıkıyor telefonun neresinde olursa olsun internetten youtubeden vs her şeyi denedim hâlâ cıkıyor ( reklam kimliğini sıfırlama, tarayıcıların verisini silip bildirimlerini kapama vs vs) ne yapmam lazım daha?

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan
Bizim bi arkadaşa bildirim gelmiş güncelleme diye bu arkadaş da tıklayıp izin vermiş bir şeylere ve indirmiş işte ne indiyse sürekli olarak önüne çakma antivirüs reklamları çıkıyor çince olsun ingilizce olsun türkçe olsun, adam nasıl yazdıysa virüsü uygulamayı buldum ve verileri ile beraber sildim ama yine çıkıyordu 2 tane antivirüs kurdum (avg antivirüs ve mcafee) yine bulamadı sürekli taramadalar hâlâ göremediler hâlâ reklam çıkıyor telefonun neresinde olursa olsun internetten youtubeden vs her şeyi denedim hâlâ cıkıyor ( reklam kimliğini sıfırlama, tarayıcıların verisini silip bildirimlerini kapama vs vs) ne yapmam lazım daha?
telefonun verilerini al ve sıfırla

jrurahera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak karahan
sıfırlamamı istemiyor
pek yapabileceğiniz bir şey göremiyorum ozaman en mantıklısı sıfırlamaktı onuda istemiyorsa telefoncuya götürecek ama telefoncuyada demesi gerekiyor sıfırlamadan yapabilirmisiniz bir miktar para karşılığında yaparlar tahmini 150 tl ye yaparlar sanıyorum

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
benim küçükken tblette vardı reklam sannerdim vay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,636
Üyeler
159,949
Son üye
Yusufeb16
Top Bottom