Neler Yeni

Samsung Galaxy A52 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Kasım indirimlerinde A52 telefonu almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar var mı ne düşüyorsunuz? Bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilir miyim? Kamera ekran batarya yönünden düşünüyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,969
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
a
Kasım indirimlerinde A52 telefonu almayı düşünüyorum. Aranızda kullananlar var mı ne düşüyorsunuz? Bu fiyata daha iyi bir telefon bulabilir miyim? Kamera ekran batarya yönünden düşünüyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. Ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
a52s kullanıyorum ben memnun değilim

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Şubat ayında 5000 liraya aldım. O fiyata göre gayet memnunum. Şuan ki fiyatı yüksek ama onun yerine başka alternatif bir şey var mı bilmiyorum. Sonuç olarak ben genel anlamda memnunum.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Deniz TAŞKIN
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yok her işimi görüyor batarya 1 günü çıkarıyor, fakat ben 4 bintl almıştım şu an alınmaz. A52s biraz daha iyi veya aynı paraya kendi yılında çıkmış cihazlara bak. Güncel olmak önemli çünkü güncelleme ile gün geçtikçe bozuyorlar her telefonu.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
1 yıldır kullanıyorum şarjı uzun gidiyor falan özellikleri iyi memnunum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,969
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Neden değilsiniz
bende 5k ya aldım ilk aldığım zamanlarda iyiydi ama zaman geçtikçe kamera pil wifi ve bluetooth sorunları başladı a51de yaşadıklarımı hala yaşıyorum kronik sorunlu bence

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kullanıyorum șuan gayet memnunum ama șuan ki fiyatína değmez bence.2. El den daha iyilerini bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum șuan gayet memnunum ama șuan ki fiyatína değmez bence.2. El den daha iyilerini bulabilirsin.
2.elden Android telefonlar konusunda alınmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 5k ya aldım ilk aldığım zamanlarda iyiydi ama zaman geçtikçe kamera pil wifi ve bluetooth sorunları başladı a51de yaşadıklarımı hala yaşıyorum kronik sorunlu bence
Başka alternatif ne var bilemiyorum bu fiyat konusunda

1 yıldır kullanıyorum şarjı uzun gidiyor falan özellikleri iyi memnunum
Kamerasından peki mennun musunuz

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yok her işimi görüyor batarya 1 günü çıkarıyor, fakat ben 4 bintl almıştım şu an alınmaz. A52s biraz daha iyi veya aynı paraya kendi yılında çıkmış cihazlara bak. Güncel olmak önemli çünkü güncelleme ile gün geçtikçe bozuyorlar her telefonu.
A52s ise 11 bin TL olmuş iyi bir telefon almak hemde uyguna bulmak epey zor. Önerdiğiniz var mı

Ben Şubat ayında 5000 liraya aldım. O fiyata göre gayet memnunum. Şuan ki fiyatı yüksek ama onun yerine başka alternatif bir şey var mı bilmiyorum. Sonuç olarak ben genel anlamda memnunum.
4 senedir Huawei mate 20 lite kullanıyorum şuan kasmalar donmalar yaşıyorum.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
2.elden Android telefonlar konusunda alınmaz diye düşünüyorum

Başka alternatif ne var bilemiyorum bu fiyat konusunda

Kamerasından peki mennun musunuz

A52s ise 11 bin TL olmuş iyi bir telefon almak hemde uyguna bulmak epey zor. Önerdiğiniz var mı

4 senedir Huawei mate 20 lite kullanıyorum şuan kasmalar donmalar yaşıyorum.
aydınlıkta gayet iyi çekiyor hatta manzara fotoğrafları çekmek zevk veriyor fakat ışık kötü olduğunda pek iyi çektiğini söyleyemicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Iphone lar zaten aldı başını gidiyor şuan en iyi hangisi tercih edilir kararsızım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,573
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom