Yardım SAMSUNG GALAXY A52S 5G VS SAMSUNG GALAXY M52 5G

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
422
Bütçe
5499
Samsung Galaxy A52s 5G = 5499 TL
Samsung Galaxy M52 5G = 5099 TL

Bu iki telefondan hangisini almalıyım?
Sadece bu iki telefon arasından hangisi daha iyiyse onu alacağım.

BAŞKA TELEFON ÖNERMEYİN LÜTFEN.

5500 TL'ye A52s bulduysan A52s tercih edebilirsin.

A52s yi aldınız mı? Aldıysanız her yerde sarımtırak görüntü veriyor deniyor doğru mudur?
evet a52s aldım.
ayarlar - ekran - ekran modu - canlı - beyaz dengesi en soğuk şeklinde ayarladım. beyaz dengesini daha soğuk ayarlarsanız sarı yani sıcak görüntü gayet düzeliyor. hatta gelişmiş ayarlardan kendi zevkinize göre de ayarlayabilirsiniz. ben telefondan gayet memnun kaldım. 5500 TL'ye kampanya ile turkcell pasajdan almıştım. fakat şuan aralarında çok fiyat farkı kalmadığı için eğer 5g takıntınız yoksa s20 fe tavsiye edebilirim. tabi karşılaştırmalısınız son karar sizin.

evet a52s aldım.
ayarlar - ekran - ekran modu - canlı - beyaz dengesi en soğuk şeklinde ayarladım. beyaz dengesini daha soğuk ayarlarsanız sarı yani sıcak görüntü gayet düzeliyor. hatta gelişmiş ayarlardan kendi zevkinize göre de ayarlayabilirsiniz. ben telefondan gayet memnun kaldım. 5500 TL'ye kampanya ile turkcell pasajdan almıştım. fakat şuan aralarında çok fiyat farkı kalmadığı için eğer 5g takıntınız yoksa s20 fe tavsiye edebilirim. tabi karşılaştırmalısınız son karar sizin.
Tesekkurler

Geri