❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A56 8/256 19.749tl

21.5 gözüküyor 256 olan modeli?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honor 400 8/256 dan daha iyi oldugunu dusunuyorum.
Bariz daha iyi hem de malzeme kalitesi olarak katlarca daha iyi
Azıcık bi baktım direkt daha iyi diyebileceğim çok bir fark göremedim, neden daha iyi peki? İşlemcisi daha iyi galiba da batarya, ppi gibi değerlerde ve kutu içeriğinde de honor önde. Kamera hakkında fikrim yok, samsungun yazılımı da iyidir tabi.

Azıcık bi baktım direkt daha iyi diyebileceğim çok bir fark göremedim, neden daha iyi peki? İşlemcisi daha iyi galiba da batarya, ppi gibi değerlerde de honor önde. Kamera hakkında fikrim yok, samsungun yazılımı da iyidir tabi.
Honor da dış kasa da kullanılan malzemenin ne olduğunu söyle bana yeter

Azıcık bi baktım direkt daha iyi diyebileceğim çok bir fark göremedim, neden daha iyi peki? İşlemcisi daha iyi galiba da batarya, ppi gibi değerlerde ve kutu içeriğinde de honor önde. Kamera hakkında fikrim yok, samsungun yazılımı da iyidir tabi.
indirim bitti.

• Üzgün
Reaksiyonlar: B1L0
Bitmedi aynı halen.

s24fe yerine alınır mı bu model bir de s24fe daha indirime girer mi acaba yılsonu falan filan

s24fe yerine alınır mı bu model bir de s24fe daha indirime girer mi acaba yılsonu falan filan
İndirim işini bilmem de 24fe daha iyi bir model, fakat fiyat farkını göz önünde bulundurursak her ikisi de fiyat performans telefonlar. Alternatif olarak honor 400 de düşünülebilir.

Geri