Neler Yeni

Samsung Galaxy A70 format sorunu

paradox0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Resul Talha Alagöz
Merhabalar Samsung a70 model telefona reset atmaya çalışiyorum kapama ve ses açma tuşlarına aynı anda basmama rağmen recovery ekranı geleceğine telefon kendini açıyor sorun nedir açıklarsanız sevinirm

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam öyle yapacağınıza direk ayarlardan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanın daha sağlıklı bir yol.

paradox0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Resul Talha Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öyle yapacağınıza direk ayarlardan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanın daha sağlıklı bir yol.
Onu denedim ama sadece telefon kendini kapatıp yeniden acıyor bir farklilik olmuyor

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Onu denedim ama sadece telefon kendini kapatıp yeniden acıyor bir farklilik olmuyor
''Merhaba eğer android 11 yüklediyseniz telefona recovery moda girmek için telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp öyle tuş kombinasyonuna basmanız gerekiyor samsunglara android 11 ile böyle birsey getirildi detaylı bilgiler için youtube samsung android 11 recovery yazarsanız videolar çıkacaktır'' Böyle bir şey buldum samsung forumda doğrumudur bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2021-07-24 205649.png

Cihaz garanti kapsamında ise sorun olabilir onu da söyliyim.

paradox0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Resul Talha Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam altta bir yazı
''Merhaba eğer android 11 yüklediyseniz telefona recovery moda girmek için telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp öyle tuş kombinasyonuna basmanız gerekiyor samsunglara android 11 ile böyle birsey getirildi detaylı bilgiler için youtube samsung android 11 recovery yazarsanız videolar çıkacaktır'' Böyle bir şey buldum samsung forumda doğrumudur bilmiyorum.
Android 11 yok ama şöyle bir yazı geldi

Ekler

• IMG_20210724_205640.jpg
    IMG_20210724_205640.jpg
    1.5 MB · Hit: 35

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
''ses yükseltme ve bixby tuşuna basılı tutarken bilgisayara takılı olan data(şarj) kablosunu telefona takınca recover moda giriş oluyor''bunu deneyin isterseniz hocam.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Hocam altta bir yazı

Android 11 yok ama şöyle bir yazı geldi
İlk önce Frija ile Android 11 Stock ROM'unu indirin PC'ye. Sonra ODIN 3.14 indirin. Ardından Samsung ADB driverını kurun. En son, A70'i PC'ye takın ve ODIN download mode a girin. ODIN'den dosyaları seçin ve flashlayın UFS 2.1'e ROM'u.

Top Bottom