Onu denedim ama sadece telefon kendini kapatıp yeniden acıyor bir farklilik olmuyorHocam öyle yapacağınıza direk ayarlardan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanın daha sağlıklı bir yol.
''Merhaba eğer android 11 yüklediyseniz telefona recovery moda girmek için telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp öyle tuş kombinasyonuna basmanız gerekiyor samsunglara android 11 ile böyle birsey getirildi detaylı bilgiler için youtube samsung android 11 recovery yazarsanız videolar çıkacaktır'' Böyle bir şey buldum samsung forumda doğrumudur bilmiyorum.Onu denedim ama sadece telefon kendini kapatıp yeniden acıyor bir farklilik olmuyor
Hocam altta bir yazıHocam öyle yapacağınıza direk ayarlardan fabrika ayarlarına dön seçeneğini kullanın daha sağlıklı bir yol.
Android 11 yok ama şöyle bir yazı geldi''Merhaba eğer android 11 yüklediyseniz telefona recovery moda girmek için telefonu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp öyle tuş kombinasyonuna basmanız gerekiyor samsunglara android 11 ile böyle birsey getirildi detaylı bilgiler için youtube samsung android 11 recovery yazarsanız videolar çıkacaktır'' Böyle bir şey buldum samsung forumda doğrumudur bilmiyorum.
İlk önce Frija ile Android 11 Stock ROM'unu indirin PC'ye. Sonra ODIN 3.14 indirin. Ardından Samsung ADB driverını kurun. En son, A70'i PC'ye takın ve ODIN download mode a girin. ODIN'den dosyaları seçin ve flashlayın UFS 2.1'e ROM'u.Hocam altta bir yazı
Android 11 yok ama şöyle bir yazı geldi