Omeraslan93
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 765
- İsim
- Ömer Aslan
Merhaba ilk inceleme deneyimim. Eksik olursa şimdiden kusura bakmayın. Bu incelemeyi tamamen alacaklara fikir vermesi için yapıyorum.Kullandıkça aldığım eksi yönleri ilerleyen günlerde düzenleyerek paylaşmaya devam edeceğim.
Öncelikle android kullanıcıları için öneriyorum.Çünkü airpods kullanmadım.
+YÖNLERİ.
Ses yüksekliği yeterli kablolu kulaklık kullanan biri olarak yorumum.
Bass aktif edince bariz hissediliyor gayet kaliteli benim gibi bass severler için ideal
Video izlerken ses gecikmesi olmuyor
Bluetooth bağlantısı çok hızlı
Şarjı 5.5 veya 6 saat gidiyor.(anc açıkken)
iki gün boyunca full kullanımda üçüncü gün kutusunu şarja taktım. Buda benim için yeterliydi. Sonuçta kutusu çok küçük.
Suya dayanıklı olması da önemli ama bunu ben test etmedim.
Sesin netliği de gayet iyi.(İlk defa bu kadar pahalı bir kulaklık kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumu)
Kulakta iyi duruyor düşme yapmıyor (Uygun kulaklık ucunu takarsanız)
Tüm gün kullandım kulağımda ağrı yapmadı
Samsung telefonda da başka marka android telefonda da ses ve bass kalitesi aynı (benim için bu çok önemli)
Aktif gürültü önleme ve ortam sesi özelliği gayet iyi
Dokunmatik algılama hızını da beğendim
Hızlı şarj özelliği ile kulaklıklar çok çabuk şarj oluyorlar
-YÖNLERİ
Öncelikle fiyat olarak bence 1700-1800 civarlarını hak ediyor. Bu aralar 2000 lere kadar çıkıp iniyor. Ucuz denk getirmek gerekiyor.
Çekim uzaklığı bence az telefonum odada ben wcye gittim bi mesafeden sonra arada koptu. Sürekli telefon yanınızda olunca asla kopma olmuyor.
4 günlük kullanım deneyimlerim eksi yönleri olursa yazmaya devam edeceğim.
Öncelikle android kullanıcıları için öneriyorum.Çünkü airpods kullanmadım.
+YÖNLERİ.
Ses yüksekliği yeterli kablolu kulaklık kullanan biri olarak yorumum.
Bass aktif edince bariz hissediliyor gayet kaliteli benim gibi bass severler için ideal
Video izlerken ses gecikmesi olmuyor
Bluetooth bağlantısı çok hızlı
Şarjı 5.5 veya 6 saat gidiyor.(anc açıkken)
iki gün boyunca full kullanımda üçüncü gün kutusunu şarja taktım. Buda benim için yeterliydi. Sonuçta kutusu çok küçük.
Suya dayanıklı olması da önemli ama bunu ben test etmedim.
Sesin netliği de gayet iyi.(İlk defa bu kadar pahalı bir kulaklık kullanan biri olarak yapıyorum bu yorumu)
Kulakta iyi duruyor düşme yapmıyor (Uygun kulaklık ucunu takarsanız)
Tüm gün kullandım kulağımda ağrı yapmadı
Samsung telefonda da başka marka android telefonda da ses ve bass kalitesi aynı (benim için bu çok önemli)
Aktif gürültü önleme ve ortam sesi özelliği gayet iyi
Dokunmatik algılama hızını da beğendim
Hızlı şarj özelliği ile kulaklıklar çok çabuk şarj oluyorlar
-YÖNLERİ
Öncelikle fiyat olarak bence 1700-1800 civarlarını hak ediyor. Bu aralar 2000 lere kadar çıkıp iniyor. Ucuz denk getirmek gerekiyor.
Çekim uzaklığı bence az telefonum odada ben wcye gittim bi mesafeden sonra arada koptu. Sürekli telefon yanınızda olunca asla kopma olmuyor.
4 günlük kullanım deneyimlerim eksi yönleri olursa yazmaya devam edeceğim.
Ekler
Son düzenleme: