Samsung Galaxy Fit 2 vs Mi Band 5

mesela siz neden mi band 5 alırdınız sizi mi band 5 e çeken özellik ne merak ettim de :)
Zevk meselesi biz ailecek şuyami batağına düüştük çok hoşuma gidiyor nomıssızların çıkarttığı ürünler babamda mi band 4 ile a3 var ben de redmi note 8 var, annem de redmi 8 var, öyle işte bir de ekranı daha iyi mi band 4'e oranla o yüzden hoşuma gidiyor tek sıkıntısı şarjı mi band 4'den daha kısa gidiyor.

Zevk meselesi biz ailecek şuyami batağına düüştük çok hoşuma gidiyor nomıssızların çıkarttığı ürünler babamda mi band 4 ile a3 var ben de redmi note 8 var, annem de redmi 8 var, öyle işte bir de ekranı daha iyi mi band 4'e oranla o yüzden hoşuma gidiyor tek sıkıntısı şarjı mi band 4'den daha kısa gidiyor.
dostum baya siz çekirdek aile yerine xiaomi ailesi olmuşsunuz :) ama siz de haklısınız telefonunuz xiaomi ise kesinlikle mi band 5 alınmalı.

dostum baya siz çekirdek aile yerine xiaomi ailesi olmuşsunuz :) ama siz de haklısınız telefonunuz xiaomi ise kesinlikle mi band 5 alınmalı.
valla evde 6 kişiyiz şimdi kardeşlerim büyüsün onlara da şuyami aldırtcam, gerçi benim bir küçüğü apple istiyorda fiyatlarını görünce bir küçük dövüp kendine getiriyorum.

şimdi bir şey sorcam fit 2 nin uyku ölçümü ve kalp atışı sensörü var mı varsa seri yapışcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fit 2 türkiyeye özel indirim var. Ben 260 TL ye almıştım.
fit 2 nin kalp atış sensörü ve uyku takibi var mı?

Fit 2 bir düşük modeli amerikada 30 dolar. Fit 2 ise 60. Gerçekten kaçırmaman gereken saat. Ekranı zaten kaliteli. Dün yeni güncelleme geldi saate. Bayağı özellik falan geldi.
Samsung Galaxy Fit e - Samsung Galaxy Fit 2 Karşılaştırması - Epey
beğenceğinize cevap verseniz daha güzel olur

Son düzenleme:
şimdi bir şey sorcam fit 2 nin uyku ölçümü ve kalp atışı sensörü var mı varsa seri yapışcam da

Var. Uyku takibi şınav kalori hesaplayıcı falan. Uzayıp gider bu liste.

Aslında cevabı yazıyordum. İlk beğenip cevabı sonra yazıyorum.

hepsi var su alımı takip . El yıkama modu vs.

o zaman mi basnd 5 ten gram eksiği koy doğruysa beğenebilirsiniz anlarım

Bence band 5 ten daha iyi bir saat. Band 5 yerine kesinlikle fit 2 tercih edilmeli.

Birde telefona gelen arama saatede geliyor.

Mi band 5 bence kullanıyorum memnunum.

aslında beni mi band 5 e yönlendiren şey ekran yüzlerinin kişiselleştirilebilir olması ve kayışlarının internette satılıyor olması özellikle bu cırtcırtlı hasır kayışlar.
12 Kasımda aldım bu zamana kadar 2 kere şarj ettim ve 2. şarj daha %37 bitmedi bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri