Akiran
80+ Silver
Samsung Galaxy M21 şu anda 2.398 TL'ye satılıyor. Telefon değiştireceğimden dolayı satın almayı düşünüyorum, sizce alınır bir telefon mu?
Aslında realme C25 satın almayı düşünüyordum fakat Samsung Galaxy M21'in FHD+ Super Amoled ekranı beni cezbetti. Tabii içerisindeki Samsung Exynos 7 Series 9611 işlemci ne kadar güçlü veyahut ne kadar ısınıyor bilmiyorum.Yakınlarıma 2 adet aldım, bence o fiyata alınabilecek en mantıklı "günlük kullanım" telefonu.
Daha performanslısı bulunur elbet ama M21'deki ekran, kamera ve yazılım kalitesi 2400 TL'ye biraz zor.
2.398tl mükemmel fiyat kaçırmayın.Samsung Galaxy M21 şu anda 2.398 TL'ye satılıyor. Telefon değiştireceğimden dolayı satın almayı düşünüyorum, sizce alınır bir telefon mu?
C25'in işlemcisi de Helio G70, o da pek eli yüzü düzgün bir işlemci değil açıkçası.Aslında realme C25 satın almayı düşünüyordum fakat Samsung Galaxy M21'in FHD+ Super Amoled ekranı beni cezbetti. Tabii içerisindeki Samsung Exynos 7 Series 9611 işlemci ne kadar güçlü veyahut ne kadar ısınıyor bilmiyorum.
Zaten şu anki stoklar Dolar'ın 8 TL olduğu zamanlardan kalma. Dolar'ın 11,40 TL olduğu bu zamanda yeni stokları görmeden satın alacağım.C25'in işlemcisi de Helio G70, o da pek eli yüzü düzgün bir işlemci değil açıkçası.
9611, Snapdragon tarafından örnek verirsek SD660, SD662, SD665 kardeşlerle benzer performansa sahip. Bazı benchmarklara göreyse bunların bir tık üstü. Oyun performansı hakkında bilgim yok, Youtube'dan faydalanabilirsin.
Yük altında ısınan bir işlemci. Sonuçta bir Exynos. Kurulumlar sırasında ve güncellemeler sırasında elimle ısınmayı hissettim, kılıfla kullanırken ise sadece ılıma şeklindeydi. Ancak işlemciyi ciddi şekilde yüke sokan bir oyunda belirgin şekilde ısınabilir. Kasa tamamen plastik. Herhangi bir özel soğutma bloğu kullanılmamış. Hitap ettiği kesim belli. 2400 TL bugün 210 dolara tekabül ediyor. Beklentilerinizi buna göre belirlerseniz pişman olacağınızı sanmam.
Geçen indirimde 2.190 TL'ye kadar gerilemişti ama 200 TL kâr edelim derken 3000 TL'ye falan fırlarsa sıkıntı olabilir. Takip etmekte fayda var.Zaten şu anki stoklar Dolar'ın 8 TL olduğu zamanlardan kalma. Dolar'ın 11,40 TL olduğu bu zamanda yeni stokları görmeden satın alacağım.