GörürGalaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)
hocam iş anlamında kullanacaksınız önermem android telefonlar çok fazla işlem yapılınca kasmaya başlar ama m51 ram ve işlemci bakımından iyi bir telefon iş görürGalaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)
Snapdragon 730g hakkinda pek bilgim yok o yuzden kararsiz kaldim acikcasi ama malesef android telefondan baska kullanamiyorum aliskanlikdan dolayihocam iş anlamında kullanacaksınız önermem android telefonlar çok fazla işlem yapılınca kasmaya başlar ama m51 ram ve işlemci bakımından iyi bir telefon iş görür
makul seviyede bir işlemci xiaomi tarafı işlemci ram tarafında daha makul fiyatlar ve güçlü yapiyolar note 9 pro note 8pro da onerebilirimSnapdragon 730g hakkinda pek bilgim yok o yuzden kararsiz kaldim acikcasi ama malesef android telefondan baska kullanamiyorum aliskanlikdan dolayi
Tesekkur ederim ben direk samsung kalitelidir diye onu dusunmustum ama xiaomi de bi bakicammakul seviyede bir işlemci xiaomi tarafı işlemci ram tarafında daha makul fiyatlar ve güçlü yapiyolar note 9 pro note 8pro da onerebilirim
bencede bakabilirsiniz çoğu kişi Xiaomi tercih ediyor bu aralarTesekkur ederim ben direk samsung kalitelidir diye onu dusunmustum ama xiaomi de bi bakicam
Yanlış bilgilendirmeden raporlandınız iyi günlerhocam iş anlamında kullanacaksınız önermem android telefonlar çok fazla işlem yapılınca kasmaya başlar ama m51 ram ve işlemci bakımından iyi bir telefon iş görür
hocam telefonu 2 ay gibi bir süre kullanmış olarak söylüyorum; performans ve uzun batarya süresi için alıyorsan öneririm fakat iş için vb istiyorsan telefonun oldukça ağır ve kalın olduğunu söyleyebilirim.Galaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)
Programlar arasinda hizli gecis yapiyorum ayni anda internetten birseye bakarken whatsap uygulamasina giriyorum ve whatsabim epey kalabalik oluyor surekli musterilerimle konusmalarimi hic silmiyorum goruntusu agirligi hic onemli degil sadece hiz performans istiyorum sence bu durunda nasil isimi gorurmu hocam ?hocam telefonu 2 ay gibi bir süre kullanmış olarak söylüyorum; performans ve uzun batarya süresi için alıyorsan öneririm fakat iş için vb istiyorsan telefonun oldukça ağır ve kalın olduğunu söyleyebilirim.
ho hocam ne alakaYanlış bilgilendirmeden raporlandınız iyi günler
Görür. 7000 mah ta bataryası var 25w hızlı şarj özelliğide var. Onun haricinde bütçen ne dostum mi10 t lite ta bakabilirsin sd 750g kullanıyor. O daha hızlı. Bu arada ben 3 senedir p smart 2019 kullanıyorum yavaşlamaya rastlamadım bu android yavaşlıyor diyenler telefon kullanmayı bilmiyorProgramlar arasinda hizli gecis yapiyorum ayni anda internetten birseye bakarken whatsap uygulamasina giriyorum ve whatsabim epey kalabalik oluyor surekli musterilerimle konusmalarimi hic silmiyorum goruntusu agirligi hic onemli degil sadece hiz performans istiyorum sence bu durunda nasil isimi gorurmu hocam ?