Neler Yeni

Android Samsung Galaxy M51 işlemci ve ram performansı nasıl ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Akdaş
Galaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Yanlış Bilgilendirme
Galaxy M51 düşünüyorum sizce işlemci ve ram performansı uzun vadeli seri kullanımda takılmadan iş görür mü ? (İş hayatında yoğun kullanım icin hızlı bir telefon düşünüyorum)
hocam iş anlamında kullanacaksınız önermem android telefonlar çok fazla işlem yapılınca kasmaya başlar ama m51 ram ve işlemci bakımından iyi bir telefon iş görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Akdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam iş anlamında kullanacaksınız önermem android telefonlar çok fazla işlem yapılınca kasmaya başlar ama m51 ram ve işlemci bakımından iyi bir telefon iş görür
Snapdragon 730g hakkinda pek bilgim yok o yuzden kararsiz kaldim acikcasi ama malesef android telefondan baska kullanamiyorum aliskanlikdan dolayi

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Snapdragon 730g hakkinda pek bilgim yok o yuzden kararsiz kaldim acikcasi ama malesef android telefondan baska kullanamiyorum aliskanlikdan dolayi
makul seviyede bir işlemci xiaomi tarafı işlemci ram tarafında daha makul fiyatlar ve güçlü yapiyolar note 9 pro note 8pro da onerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Akdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
makul seviyede bir işlemci xiaomi tarafı işlemci ram tarafında daha makul fiyatlar ve güçlü yapiyolar note 9 pro note 8pro da onerebilirim
Tesekkur ederim ben direk samsung kalitelidir diye onu dusunmustum ama xiaomi de bi bakicam 👍🏻

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
hocam telefonu 2 ay gibi bir süre kullanmış olarak söylüyorum; performans ve uzun batarya süresi için alıyorsan öneririm fakat iş için vb istiyorsan telefonun oldukça ağır ve kalın olduğunu söyleyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Akdaş
hocam telefonu 2 ay gibi bir süre kullanmış olarak söylüyorum; performans ve uzun batarya süresi için alıyorsan öneririm fakat iş için vb istiyorsan telefonun oldukça ağır ve kalın olduğunu söyleyebilirim.
Programlar arasinda hizli gecis yapiyorum ayni anda internetten birseye bakarken whatsap uygulamasina giriyorum ve whatsabim epey kalabalik oluyor surekli musterilerimle konusmalarimi hic silmiyorum goruntusu agirligi hic onemli degil sadece hiz performans istiyorum sence bu durunda nasil isimi gorurmu hocam ?

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Programlar arasinda hizli gecis yapiyorum ayni anda internetten birseye bakarken whatsap uygulamasina giriyorum ve whatsabim epey kalabalik oluyor surekli musterilerimle konusmalarimi hic silmiyorum goruntusu agirligi hic onemli degil sadece hiz performans istiyorum sence bu durunda nasil isimi gorurmu hocam ?
Görür. 7000 mah ta bataryası var 25w hızlı şarj özelliğide var. Onun haricinde bütçen ne dostum mi10 t lite ta bakabilirsin sd 750g kullanıyor. O daha hızlı. Bu arada ben 3 senedir p smart 2019 kullanıyorum yavaşlamaya rastlamadım bu android yavaşlıyor diyenler telefon kullanmayı bilmiyor

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Bataryaya onem veriyorsaniz alinir fakat benim onerim ustune biraz ekleyip sunu almak:
Fiyati biraz daha dusebilir 4k dan dustu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom