Neler Yeni

Samsung Galaxy S20 alınır mı?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Arkadaşlar 5800TL'ye S20 alınır mı? Mi 10T Pro'nun tasarımını beğenmedim ve ekranı daha kötü duruyor. Ayrıca OneUI daha iyi gibi geliyor bana. S20 almak istiyorum. Daha iyi öneriniz var mı? Oyun oynamıyorum kamera ve batarya benim için önemli. Hafıza da yeterli duruyor. Hızlı olmasını isterim telefonun. Çok uzun süreler kullanırım telefonları. Bir arkadaş A52 önermişti ancak uzun süreler kullanacağım için daha iyi bir şeyler almak istedim. Ne yapmalıyım?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alınır, fiyatına göre bayağı iyi.

01adanalı

80+ Silver
Arkadaşlar 5800TL'ye S20 alınır mı? Mi 10T Pro'nun tasarımını beğenmedim ve ekranı daha kötü duruyor. Ayrıca OneUI daha iyi gibi geliyor bana. S20 almak istiyorum. Daha iyi öneriniz var mı? Oyun oynamıyorum kamera ve batarya benim için önemli. Hafıza da yeterli duruyor. Hızlı olmasını isterim telefonun. Çok uzun süreler kullanırım telefonları. Bir arkadaş A52 önermişti ancak uzun süreler kullanacağım için daha iyi bir şeyler almak istedim. Ne yapmalıyım?
Alınır.

(Evo)lution

80+ Bronze
Alınır. Isınma sorunları eskisi kadarda olmasada hala devam ediyor ama oyun oynamayacaksanız almanızı kesinlikle tavsiye ederim. A52 almaktan kat ve kat daha iyidir.

Fordon Greeman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok oyun pek oynamam. Bilgisayar kullanırım oyun oynamak için ancak arada Dead Cells, Stardew valley gibi küçük oyunların mobile geldiğini görünce hafif bir bakar çıkarım. Öyle pubg cod falan oynadığım yoktur yani telefonda.

YiğitAysul

80+ Silver
Bu fiyata gayet iyi telefon alınır

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
S10+ Kullanıyorum çıktığından beri S serisi gerçekten çok iyi.

Top Bottom