Neler Yeni

Samsung Galaxy S22 hiç bir yerde yok!!!

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Beyler 0 olarak S22 almak istiyorum fakat internette ya yenilenmiş veya stoğa gelince haber ver diyor. Geçen gittim o zaman param yoktu sadece bakmak için medimarkt girdim S22 reyonda buldum inceledim ve onu almaya karar verdim. Şuan gidemiyorum telefonla arıyorum açmıyorlar biraz da uzak olduğundan kumar da oynamak istemiyorum. Reyonda S22 gördüysem eğer o telefon stokta var mıdır yardım edin allah için telefonsuz kaldım

YazılımKafa

80+ Gold
Beyler 0 olarak S22 almak istiyorum fakat internette ya yenilenmiş veya stoğa gelince haber ver diyor. Geçen gittim o zaman param yoktu sadece bakmak için medimarkt girdim S22 reyonda buldum inceledim ve onu almaya karar verdim. Şuan gidemiyorum telefonla arıyorum açmıyorlar biraz da uzak olduğundan kumar da oynamak istemiyorum. Reyonda S22 gördüysem eğer o telefon stokta var mıdır yardım edin allah için telefonsuz kaldım
mağazadan teslim olarak satın al. zaten mağaza stoğunda varsa 1 saat içinde hazırlanır

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Reindi

80+ Silver
niye şart s22? benim bildğim sorunlu model en iyisi s23

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
yenilenmiş alıp kumar da oynamak istemiyorum

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
niye şart s22? benim bildğim sorunlu model en iyisi s23
bütçe o kadar yetiyor bir de 2024 senesinde gelen bütün son güncellemeler ile tüm sorunları kalkmış hocam baya araştırdım.

PNSHER

80+ Bronze
bütçe o kadar yetiyor bir de 2024 senesinde gelen bütün son güncellemeler ile tüm sorunları kalkmış hocam baya araştırdım.
24e S24FE alın hocam. S22'nin sorunları kısmen düzelmiş ama hala pil konusunda zayıf kalıyor 1 sene kullanıp sattım oradan biliyorum.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Anonim Ankh
En iyi seçenek S24 FE olur, ekran büyüklüğü size uyarsa.

S22 eski telefon zaten, mağaza stoklarında olmaması gayet normal, ayrıca internette 22K, mağazada olsa kim bilir kaç para olurdu. En iyisi 24K ya amazon.com.tr satıcısından S24 FE almak.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
s24 fe al gec derım yanlış bılmıyosam 7 yıl guncelleme desteği alıcak zaten kafan rahat kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom