+1bulunabilirse sıfır gibi 2. el s23 öneririm.
babam tam bir apple fanboyu olduğu için 2. el samsung alır mı bilmiyorum hocam s22 ile arasında çok fiyat farkı yok s23fe bakabilirim gibi.S23 FE S22den daha iyi performans veriyor aynı işlemci olmasına rağmen çünkü ısınmıyor s22 serisi gibi
+1
s23 fe de ekran kasa oranı can sıkabilir.s22 dede pil üzebilir.bulunabilirse sıfır gibi 2. el s23 öneririm.
Öğrenci indirimine yaşım yetmiyor hocam.öğrenci indirirmi + değişim programı ile 20k'ya s23 alabilirsin. Bence değerlendir.
bu durumda s23fe daha iyi bencebabam tam bir apple fanboyu olduğu için 2. el samsung alır mı bilmiyorum hocam s22 ile arasında çok fiyat farkı yok s23fe bakabilirim gibi
evet 18-25 yaş arası için öğrenci indirimleriÖğrenci indirimine yaşım yetmiyor hocam.
Yaş sınırı var mı bilmiyorum ama üni için falan diye düşünüyorum.
İphone 6sten geçeceğim için ekran kasa oranı çok canımı sıkmaz diye düşünüyorums23 fe de ekran kasa oranı can sıkabilir
teşekkürler hocam biraz daha inceleme bakayım benbu durumda s23fe daha iyi bence
Liseyi dahil ediyor diye biliyorum. Cevrende biri varsa almalısın ben 23'e 256gb aldım s23üÖğrenci indirimine yaşım yetmiyor hocam.
Yaş sınırı var mı bilmiyorum ama üni için falan diye düşünüyorum.
üniversiteli bir tanıdığın üzerinden alabiliyor muyuz ?Liseyi dahil ediyor diye biliyorum. Cevrende biri varsa almalısın ben 23'e 256gb aldım s23ü
Öğrenci indirimini aktifleştirdim s23ü 23500e falan alabiliyorum ama babamın alacağını sanmıyorum s23feye bakacağım sanırım.Liseyi dahil ediyor diye biliyorum. Cevrende biri varsa almalısın ben 23'e 256gb aldım s23ü
Telefonun asıl fiyatı o zaten falan diyor seni yiyorlar diyor yaşlılarla uğraşması çok değişiküniversiteli bir tanıdığın üzerinden alabiliyor muyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğrenci indirimini aktifleştirdim s23ü 23500e falan alabiliyorum ama babamın alacağını sanmıyorum s23feye bakacağım sanırım.
Liseyi dahil ediyor diye biliyorum. Cevrende biri varsa almalısın ben 23'e 256gb aldım s23ü
Hocam telefonuna 1520tl sayıyorsa + 5000 tl daha ekliyor fiyattan 6520 tl düşüyor. Ben aldığımda destek 3500 tl idi. daha yeni iade süresi geçtiiiiüniversiteli bir tanıdığın üzerinden alabiliyor muyuz ?
Öğrenci indirimini aktifleştirdim s23ü 23500e falan alabiliyorum ama babamın alacağını sanmıyorum s23feye bakacağım sanırım.
Telefonun asıl fiyatı o zaten falan diyor seni yiyorlar diyor yaşlılarla uğraşması çok değişik
Alıntıyı görüntülehocam buraya benim eski 6si eklesem 1520tl indirim alabiliyorum birde üstüne bu 5k ek destek ne oluyor anlayamadım da ?
Alabilirsin yurt dışı kayıt gibi değil.üniversiteli bir tanıdığın üzerinden alabiliyor muyuz ?
Ben buna ailemi nasıl ikna edebilirim yalan yalan diye diye beni ********** internetteki her şeye inanan salaklardan ilan etmeye başladılar.Hocam telefonuna 1520tl sayıyorsa + 5000 TL daha ekliyor fiyattan 6520 TL düşüyor. Ben aldığımda destek 3500 TL idi. daha yeni iade süresi geçtiiii
Zaten uygulamada yazıyor.Ben buna ailemi nasıl ikna edebilirim yalan yalan diye diye beni ********** internetteki her şeye inanan salaklardan ilan etmeye başladılar.
Şimdi sepete ekledim ben telefonu mesela hala 28000tl gözüküyorduZaten uygulamada yazıyor. Alıntıyı görüntülesen 1500 TL daha indirimli alacaksın.
Evet öyleymiş şimdi şey yaptım.Şimdi sepete ekledim ben telefonu mesela hala 28000tl gözüküyordu
buradaki fiyatlar indirim uygulanmış hali mi ?