yd s23u bakmak mantıklı olabilir.
s24 36350 TL
s23 29400 TL
sizce 6950 TL fiyat farkına değer mi?
Arkadaş da 23 bakıyordu yd 23u aldırdım feci bir şey.yd s23u bakmak mantıklı olabilir.
yurt dışı pasaport işleme ile daha pahalıya geliyor. başka telefon imeide attırmak istemiyorum,yd s23u bakmak mantıklı olabilir.
Bende YD S23 Bakıyorum imei vs 30K ya denk geliyor.
Hocam bi mağazaya gidip deneyin derim yan yana oluyır genelde.
Ben şahsen 23ün tasarımını daha çok beğendim oval ekran falan
24 tam kare ve elde çok kaba duruyor
23 ultra çok iyi telefon biliyorum ama başka telefon imeisi attırmak istemiyorum 31 bin tl normal kayıt ücretide o zamanda 58 bin tl yakın fiyat oluyorArkadaş da 23 bakıyordu yd 23u aldırdım feci bir şey.
iphone 15 de elime almıştım daha Premium hisettirmişti kare olmasıHocam bi mağazaya gidip deneyin derim yan yana oluyır genelde.
Ben şahsen 23ün tasarımını daha çok beğendim oval ekran falan
24 tam kare ve elde çok kaba duruyor
vivo v30 bakabilirsin.yurt dışı pasaport işleme ile daha pahalıya geliyor. başka telefon imeide attırmak istemiyorum,
Mesaj otomatik birleştirildi:
23 ultra çok iyi telefon biliyorum ama başka telefon imeisi attırmak istemiyorum 31 bin TL normal kayıt ücretide o zamanda 58 bin TL yakın fiyat oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone 15 de elime almıştım daha Premium hisettirmişti kare olması
s23 ve s24 dende kötü hocam o telefonvivo v30 bakabilirsin.
bi denemek lazım hocam. vatanda falan açıkta varsa bakmak lazım.s23 ve s24 dende kötü hocam o telefon
s23 snapdragon s24 Samsung'un işlemcisi benim tercihim s23 aralarında aman aman bir farkta yok
o telefonu biliyorum kamerası samsung ile bakınca kötü, vivo v30 orta üst düzey telefon, samsung s23-s24 amiral gemisibi denemek lazım hocam. vatanda falan açıkta varsa bakmak lazım.
s24 ün bataryası ortalama 5 saat daha fazla gidiyormuş, kamerası lensler aynı ama yazılım olarak az daha iyimiş ve 7 Yıl Güncelleme Garantisi veriyor fark bu gördüğüm benim. öbür özellikler aynı performans olaraktas23 snapdragon s24 Samsung'un işlemcisi benim tercihim s23 aralarında aman aman bir farkta yok