şimdi baktım hakkında çok şikayet varmış. pilin az gitmesi, telefonun çekmemesi ve kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması gibi. alacaktım ve vazgeçtim bunları görünceHediyeyle beraber alınır.
Pilin az gitmesi kullanıma göre değişir ancak yük bindiğinde fazla süre vermeyeceği gerçek. Çekmeme durumu da kırsal/tenha yerlerde olabilir, daha az çeker, hiç çekmez değil. Kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması da ilginçmiş, belki yine çekmemeyle alakalı olabilir, işlemci bu tür konularda diğerlerine göre daha geride kalıyor. S24+ dışındaki modeller de tam olarak kusursuz değil, maksat en pürüzsüzü bulmakta.şimdi baktım hakkında çok şikayet varmış. pilin az gitmesi, telefonun çekmemesi ve kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması gibi. alacaktım ve vazgeçtim bunları görünce
Samsung kampanyasında S24+, Buds 3 ve Kablosuz şarj istasyonu dahil 42'ye aldım ama memnun olmadım için iade ettim. 10 binlik telefonun çektiği yerde 40 binlik telefon çekmiyordu. (Exynos işlemcilerde şebeke sorunu var araştırırsanız görürsünüz.)alınır mı
kamera berbat ona göre alın yapay çekiyorşimdi baktım hakkında çok şikayet varmış. pilin az gitmesi, telefonun çekmemesi ve kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması gibi. alacaktım ve vazgeçtim bunları görünce
S21de onu çok nadir yapıyor. Gündüzleri çok nadir yapıyor ama Akşamları zoom vs yapılmıyor. Pastel boyaya dönüyor. o yuzden 1x de çekilmesi lazım fotoğraf ve videoların.kamera berbat ona göre alın yapay çekiyor