❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S24+ 12 GB 256 GB - Samsung Galaxy Buds FE 38199TL

şimdi baktım hakkında çok şikayet varmış. pilin az gitmesi, telefonun çekmemesi ve kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması gibi. alacaktım ve vazgeçtim bunları görünce
Pilin az gitmesi kullanıma göre değişir ancak yük bindiğinde fazla süre vermeyeceği gerçek. Çekmeme durumu da kırsal/tenha yerlerde olabilir, daha az çeker, hiç çekmez değil. Kendiliğinden görüşmeyi sonlandırması da ilginçmiş, belki yine çekmemeyle alakalı olabilir, işlemci bu tür konularda diğerlerine göre daha geride kalıyor. S24+ dışındaki modeller de tam olarak kusursuz değil, maksat en pürüzsüzü bulmakta.

Samsung kampanyasında S24+, Buds 3 ve Kablosuz şarj istasyonu dahil 42'ye aldım ama memnun olmadım için iade ettim. 10 binlik telefonun çektiği yerde 40 binlik telefon çekmiyordu. (Exynos işlemcilerde şebeke sorunu var araştırırsanız görürsünüz.)
İlla Samsung s24 serisi alacaksanız da 25 bin civarı S24fe alın.

Son düzenleme:
kamera berbat ona göre alın yapay çekiyor
S21de onu çok nadir yapıyor. Gündüzleri çok nadir yapıyor ama Akşamları zoom vs yapılmıyor. Pastel boyaya dönüyor. o yuzden 1x de çekilmesi lazım fotoğraf ve videoların.

300TL kuponla, Visa kartla ödeme aşamasında 38199TL. Buds FE hediyesi hâlen veriliyor.

1746648839852.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,225
Üyeler
173,941
Son üye
burak1903
Geri