Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

Eğer dediğimse çözümü yok hocam değişim iade servis uzar gider önce emin olmak için bir telefoncuya götür sonra duruma göre hareket et iade değişim süresi geçtiyse garantiye yolla
Samsung yetkili bayiisine götürdüm orada bana "kimyasal" bir şey olduğunu söylediler ve Samsung teknik servisine yönlendirdiler. Henüz gidemedim. Vatan bilgisayara gittim ve oradaki personellerle konuştum onlarda kimyasal dediler. Ama telefon işteyken tüm gün cebimde, ben cebimde asitle, deterjanla, çamaşır suyuyla gezmediğime göre bu nasıl olmuş olabilir? Anlam veremiyorum sadece

Samsung yetkili bayiisine götürdüm orada bana "kimyasal" bir şey olduğunu söylediler ve Samsung teknik servisine yönlendirdiler. Henüz gidemedim. Vatan bilgisayara gittim ve oradaki personellerle konuştum onlarda kimyasal dediler. Ama telefon işteyken tüm gün cebimde, ben cebimde asitle, deterjanla, çamaşır suyuyla gezmediğime göre bu nasıl olmuş olabilir? Anlam veremiyorum sadece
çok sıkıntı kullanıcı hatası bile diyebilirler kimyasal aklına bir şey geliyor mu temas eden ?

çok sıkıntı kullanıcı hatası bile diyebilirler kimyasal aklına bir şey geliyor mu temas eden ?
Yani hocam mutfakta çalışıyorum, kızartma, pişirme gibi. Temizlik zamanı deterjan, sanitizerli su vs. kullanıyoruz ancak bu kullanım zamanında telefon hep cebimde oluyor. Yani hiç telefonuma böyle bir şey sıçradığını falan görmedim. Tüm gün telefon benim yanımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,045
Üyeler
183,052
Son üye
ysuff1903
Geri