❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 FE 8/256 3 Taksit 35.499tl

Bu samsung telefonlar kaç yıl boyunca güncelleme alıyor? Ortalama ömürleri ne kadar (kullanıcı deneyimlerini dinlemek istedim)

Az daha verip s24 plus çekin. Alınmaz bu.

dipnot: hala 33kya denk getirilebilirse honor 400 pro 12/512 alınması taraftarıyım. bu butcelerde 8gb ram 256gb depolama komik kalmaya basladi. tecno camon 30 5g bile 12/512 konfigurasyonuyla 15kya satiliyor.
78 bine 8 gb 256gb iphone 17 alınır mı

Bu samsung telefonlar kaç yıl boyunca güncelleme alıyor? Ortalama ömürleri ne kadar (kullanıcı deneyimlerini dinlemek istedim)
S serisi 7 sene OS ve güvenlik güncelleme garantisi var, A serisi 6/6.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

78 bine 8 gb 256gb iphone 17 alınır mı
Apple ekosistemin yoksa 25 ultra 512 daha mantıklı.

S24 FE kullanıyorum. 25 fe düşünüyordum ama önemli farklar olmadığı gibi 40bintlden çıkış yaptı. Ben buds3+65w şarj adaptörü ve 8/256 s24 fe'yi 25bintlye samsungtan aldım. Bu cihaz da bu paketle ve 30binin altına inerse düşünürüm yoksa bu paralara değmez s24fe bile.

s24 alınır mı? mantıklı mı? a51 kullanıyorum artık şarjı falan gitmiyor oyunluk bir işim yok ama yoklamaları online veriyoruz sosyal medya falan bakınca arada günü kurtarmıyor.

bu siteden taksit li telefon almak mümkün sanırım kredimi aslında taksit ayağı altına diğer telefonlarda 12 taksit falan diyor iyiymiş aslında

Peki bu site nasıl taksitle satıyor? Güvenilir mi?

A101 de 3 taksit diyor. Sonra yok otomatik fatura yok bilmemne.

İşin içinde başka bir iş olmasın?

EDİT: Araştırdım.
Satıcı CEPHANE.
KREDİ: Fiba

Site için şikayetvara bakabilirsiniz.
Ben vazgeçtim.

Son düzenleme:
S24fe ara ara çok ciddi indirim almıştı. Hatta Samsung thy çalışanlarına özel indirimler yaparak cihazı resmen bedava dağıttı. İnfluencerlarla işbirliği yaptı, kod vererek 10kya satılmasını sağladı. Hal böyle olunca, sizin benim gibi vasfı olmayan ( vasıfsızlıktan kasıt, Samsung un anlaşma yaptğı şirketlerden birinde çalışmayan ve iş yoğunluğu dolayısıyla influencer takip edemeyecek olan) insanlar için ara sıra fiyatı 22-24k bandına çektiler. Samsung bu dönem tanıttığı cihazlarda bu şekilde bir yanlışa henüz düşmedi. Çünkü bu tip dampingler, müşteri çekmek için yapılır ve marka kimliğine zarar verir. Keza verdi. Şimdi herkes beklemede. Nasıl olsa Samsung yine kod dağıtır algısı var çünkü.
S25fe de bu şekilde saçmalar mı bilmiyorum ama 24fe stokları bitmediğini anlıyoruz,bu kadar uğraşıya halen cihaz var. Stok bitmeden 25fe de indirim olmaz. 24fe de ciddi indirim fırsatları açık bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri