🔥İndirim SAMSUNG GALAXY S25 FE 8/256 32.469TL🔥

FE serisinde başka bir kamera düzeni var diye biliyorum. Kötü değil ama bir tık düşüğü gibi düşünebilirsin sadece telefoto farklı değil hepsinde ufak farklar var.
ön kamerayı yenilediler 25fe de o farklıydı s25 ler ile aynı oldu, ana kamera GN3 s25 aynı, Ultra geniş da aynı IMX564, telefoto farklı sadece

ben bızzat magazada ınceledım de arkadaslar ekran cerceve baya ınceltmısler o kalaslık gitmiş boyut olarakda s24 plusla aşşa yukarı bir.

Eğer ki Vodafoneluysanız ve Hepsiburada'da aynı fiyat olursa Vodafone'da %3 indirim sağlıyor, %3 1k indirime falan geliyor bu fiyatlarda. Ha ben şanslıydım 30.800'e inmişti 15 dakikalığına falan😅

Ekler

• 10872.webp
    10872.webp
    28.1 KB · Hit: 67
Bilmiyorsan yorum yapma arkadaşım.
İki cihazında arka kamera donanımı aynı. Ana, ultra geniş ve telefoto kamera çözünürlükleri ve diyafram değerleri iki modelde de tamamen aynı. Donanım aynı olduğu sürece, S24 FE'nin "daha üstün performans sağlaması" nasıl mümkün olabilir?

Ön Kamera da ise tamamen S25 FE üstün.
  • S24 FE: 10 MP, F2.4 Diyafram
  • S25 FE: 12 MP, F2.2 Diyafram
  • Yani S25FE Daha yüksek çözünürlüğe ve daha geniş diyaframa sahiptir.
Bunların dışında yazılım güncellemesi, CPU, batarya kapasitesinde de S25FE önde.
Bilmiyorsan yorum yapma mı :) her şeyin kağıt üzerinde yazılana bakılmayacağını kullanılan sensörler kağıt üzerinde aynı olsa dahi performans olarak farklı olacağını zira her üründe böyle olduğunu öğrenmeni öneririm :) elinin altında internet var kamera performanslarını izleyip güzel gözlerinle görebilirsin canım kardeşim. Çıkıp da bilgisi olana bilgin yok demeden bir daha düşün bundan sonra.. Senin kafaya göre yorumlarsa millet xiaomi en güzel telefon kağıt üzerinde 😄😄 araştırın öğrenin gözlemleyin.. iyi günler dilerim.

Ek olarak arkadaşlar s24fe ile bunun işlemcisi yüzde 2 bilemedin 3 fark var kamera olarak geride diğer çoğu özellik neredeyse aynı arada ki o fiyat farkına değmeyecek şeyler bu seriyi es geçebilirsiniz

Eğer ki Vodafoneluysanız ve Hepsiburada'da aynı fiyat olursa Vodafone'da %3 indirim sağlıyor, %3 1k indirime falan geliyor bu fiyatlarda. Ha ben şanslıydım 30.800'e inmişti 15 dakikalığına falan😅
Burayı biraz açar mısın? hepsiburada premium falan gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Hepsiburada Premium istemiyor (benim premium var ama kullanım koşullarında yazmıyor istediği) Vodafone Happy'den aşağıdaki kampanyadan kodu alıp adrese git dediğinizde Vodafone uygulaması üzerinden Hepsiburada'ya atıyor, ordan sipariş verirken kodu girerseniz 10.000 üzeri %3-5 indirim oluyor.

Ekler

• 12201.webp
    12201.webp
    113.8 KB · Hit: 8
Geri