🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Plus 12/256 GB 46.999 TL 12/512 GB 52499 TL

wosvos72

80+
Reaksiyon skoru
114
1 ay önce ben 48000 TL civarlarına almıştım. Şu an Amazon'da ve Trendyol'da 256 GB versiyonu bu fiyata düşmüş.

512 GB versiyonu ise 59000 TL civarlarında idi.

Bunlara en yakın 49599 TL'ye Hepsiburada'da var bence güvenilir satıcı olarak.

1 ay önce ben 48000 TL civarlarına almıştım. Şu an Amazon'da ve Trendyol'da 256 GB versiyonu bu fiyata düşmüş.

512 GB versiyonu ise 59000 TL civarlarında idi.

Bunlara en yakın 49599 TL'ye Hepsiburada'da var bence güvenilir satıcı olarak.
Benzer fiyatta S24U varken mantıklı cihaz değil.

İşlemci hariç her şeyde geride S25+ ve işlemcideki fark da çoğu kişi için önemsiz ikisi de çok güçlü zaten.
İsteklerine göre değişir s25+ ultraya göre biraz daha küçük boyutta ama çok büyük bir fark yok. Performans ve eline oturan rahatsız etmeyen telefon istiyorsan s25+ derim ama kamera daha iyi olsun 100x zoom yapabileyim ve kalemim de olsun diyorsan da s24 ultra öneririm. Yani kısacası senin tercihine ve istekleri bağlı olarak değişir senin isteğine hangisi uygunsa onu seçebilirsin zaten büyük bir fiyat farkı vs. yok

Benzer fiyatta S24U varken mantıklı cihaz değil.
Kişisel tercihlere göre değişir bir durum. Ayrıca En düşük Hepsiburada da 256'lık S24U premium'a özel 52999 TL aralarında 6K fark var. S25 Plus tarafı işlemci tarafında ve belki batarya tarafında S24U özellikle kamera tarafında ve kaleme sahip olması gibi bir etkenden önde kalıyor. Tabii bilmediğim önde kaldığı durumlarda vardır. Fiyat farkına bakarsak bana göre S25+ daha mantıklı.

İsteklerine göre değişir s25+ ultraya göre biraz daha küçük boyutta ama çok büyük bir fark yok. Performans ve eline oturan rahatsız etmeyen telefon istiyorsan s25+ derim ama kamera daha iyi olsun 100x zoom yapabileyim ve kalemim de olsun diyorsan da s24 ultra öneririm. Yani kısacası senin tercihine ve istekleri bağlı olarak değişir senin isteğine hangisi uygunsa onu seçebilirsin zaten büyük bir fiyat farkı vs. yok
La kamera farkı yok zoom haricinde ya Düz 24 de aynı ultra da denedim ben 200mp iyi çalışmıyor zaten

Geri