Samsung Galaxy s7 edge orjinal batarya değişimi

Mast

80+
Reaksiyon skoru
76
Şimdi benim telin batarya çok hızlı gidiyor. Ben de artık değiştirim diyorum. Amma kararsız kaldığım bazı noktalar var. Bataryayı orijinal olarak değiştirmek istiyorum nerden yapabilirim ve ort ne kadar tutar. Benim arka camda çatlklar var yani batarya değişimi için gittiğim de arkacamın değişmesi gerekir mi. Ve son olarak değişti diyelim batarya suya dayanıklılığı biter mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

batarya derken telefonun suya dayanıklılığı

Şimdi benim telin batarya çok hızlı gidiyor. Ben de artık değiştirim diyorum. Amma kararsız kaldığım bazı noktalar var. Bataryayı orijinal olarak değiştirmek istiyorum nerden yapabilirim ve ort ne kadar tutar. Benim arka camda çatlklar var yani batarya değişimi için gittiğim de arkacamın değişmesi gerekir mi. Ve son olarak değişti diyelim batarya suya dayanıklılığı biter mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

batarya derken telefonun suya dayanıklılığı
Kendiniz değiştirebilirsiniz. Kadıköy'de çok bilinen bir servise göndermiştim geçen yıl uğraşmayayım diye. 3300mah civarlarında olması gereken batarya 1200-1300mah çıktı. İkinci el ölmüş bir batarya takmışlar anlayacağın. Para iadesi aldık tabii daha sonra. Fırsatçı çok etrafta.
Orijinal batarya atmıyorum çünkü internette satılan hiçbir orjinal batarya güvenilir değil. Çıkma olma olasılığı çok yüksek.
buyurun batarya:
bu da kapak:

Son düzenleme:
Kendiniz değiştirebilirsiniz. Kadıköy'de çok bilinen bir servise göndermiştim geçen yıl uğraşmayayım diye. 3350mah olması gereken batarya 1200-1300mah çıktı. İkinci el bir batarya takmışlar anlayacağın. Para iadesi aldık tabii daha sonra. Fırsatçı çok etrafta.
Orijinal batarya atmıyorum çünkü internette satılan hiçbir orjinal batarya güvenilir değil. Çıkma olma olasılığı çok yüksek.
buyurun batarya:
bu da kapak:
samsungun kendi servisi orjinal ile değiştirmez mi?

samsungun kendi servisi orjinal ile değiştirmez mi?
Değiştirir ama çok daha fazla ödemeniz gerekebilir. Mİ 6 telefonumda uzun süredir deji marka bir batarya kullanıyorum, batarya 90TL+yapıştırıcı 20TL toplam 110TL ye kendim değiştirmiştim. Accubattery uygulamasında olması gereken değerleri veriyor, gayet memnunum.

Değiştirir ama çok daha fazla ödemeniz gerekebilir. Mİ 6 telefonumda uzun süredir deji marka bir batarya kullanıyorum, batarya 90TL+yapıştırıcı 20TL toplam 110TL ye kendim değiştirmiştim. Accubattery uygulamasında olması gereken değerleri veriyor, gayet memnunum.
orjinal olsun ve su geçirmeme olayı bozulmasın yeter bnm için. Gne de teşekkür ederim

hocam s7 edge nin ikinci eli ne ki orjinal samsung servisine bir ton para verecekseniz ? bence çok gidiyorsa satın başka bir tane s7 edge alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,707
Üyeler
192,471
Son üye
khaydin
Geri