Samsung galaxy tab s10+ önerir misiniz ?

On numara cihaz. Ekranının AMOLED olması mükemmel bir şey. Sırf bu yüzden bile bu para verilir. Böyle dertlerin yoksa 10k daha ucuza Tab S9 Fe Plus alabilirsin.
Direkt s10+ alayim dedim hocam mâlum ekonomi bir sey aldin ki bir daha alamiyoruz en azindan ya bir de yanlis mazur gorun bilmedigimden soruyorum bunlarda olu piksel fln olur mu hocam

ömürlük makine 9+ var 2 yıldır nerdeyse. çok memnunum. gücü ihtiyacın olandan fazla bile. uzun süre gider kırmazsan etmezsen.

Ölü piksel oluyor mu bunlarda hocam

Ölü piksel olur mu bunlarda hocam kusura bakmayin takintim varda.
Yok olmaz
Telefon gibi düşün olma ihtimali aşırı düşük
Olursada Garanti içindedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/xnqf8rvvkhocx birazdan siparis verecegim, nasil arkadaslar ?
Oyun oynuyormusun ?
Oynayacaksan eğer emulator lerde üzer

Kaleminden memnun musunuz özellikle ucu için. Bir de uzun kullanım görüşünüz nedir?
Memnunum kaleminden. Kardeşimde pencil pro var o daha ağır ve büyük. S pen in şarj sorunuda yok aynı zamanda hafif.
Genel olarak ekran kalitesi güzel şarjı epey uzun gidiyor ekran parlaklığı çok iyi hep yarıda kullanıyorum. Eksi olarak pubg mobil de tablet büyük olduğu için biraz zorluyor o kadar. Instagramda hikaye gönderi ve videoların izleme kalitesi biraz düşüyor niye oluyor bilmiyorum galiba tam ekran olduğu için.

Memnunum kaleminden. Kardeşimde pencil pro var o daha ağır ve büyük. S pen in şarj sorunuda yok aynı zamanda hafif.
Genel olarak ekran kalitesi güzel şarjı epey uzun gidiyor ekran parlaklığı çok iyi hep yarıda kullanıyorum. Eksi olarak pubg mobil de tablet büyük olduğu için biraz zorluyor o kadar. Instagramda hikaye gönderi ve videoların izleme kalitesi biraz düşüyor niye oluyor bilmiyorum galiba tam ekran olduğu için.
Hocam başka çok sevdiğiniz ya da sevmediğiniz bir özelliği var mı

instada normal ekran büyüyor pixel aynı kalıyor görüntüde. telefondan daha büyük ama daha az keskin oluyoe

Hocam başka çok sevdiğiniz ya da sevmediğiniz bir özelliği var mı
Bende 45w hızlı şarj aleti var onla çok hızlı doluyor onu seviyorum. Eksi olarak orjinal olmayan kılıflar iyi değil kalitesiz. Orijinal kılıfı pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

instada normal ekran büyüyor pixel aynı kalıyor görüntüde. telefondan daha büyük ama daha az keskin oluyoe
Evet olabilir

Geri