Neler Yeni

Samsung Galaxy Tab S9+ Ekran Koruyucu alınmalı mı?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhabalar, tablette sürekli kalem kullanıyorum, ekranın çizilme ihtimali var mı bu ihtimale karşı önerebileceğiniz bir ekran koruyucu var mı? Ne tip bir ekran koruyucu tercih etmeliyim?

BabaVoss7

80+ Silver
Benim ikincii tabletim bendede aynısı var şuan. Ben daha çok evde kullandığım için gerek görmüyorum. Kullanırkende dikkat ediyorum genel olarak. Kalemden bişey olacağını sanmam anca vurmanız lazım yani ucu zaten yumuşak. Alırsanda kalem hissini öldüreceğini düşünüyorum. O yüzden hiç düşünmedim

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
zaten elde kullanmaya uygun bi boyutta değil o yüzden ben genelde masada kılıfıyla kullanıyorum. sizde o şekilde yapıyorsanız ekran koruyucu önemsiz. ama sağa sola taşıyorsanız bence almalısınız. ilk hafta kullanırken her an düşüreceğim diye çok korktum o yüzden sabit bir yer yaptım

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ikincii tabletim bendede aynısı var şuan. Ben daha çok evde kullandığım için gerek görmüyorum. Kullanırkende dikkat ediyorum genel olarak. Kalemden bişey olacağını sanmam anca vurmanız lazım yani ucu zaten yumuşak. Alırsanda kalem hissini öldüreceğini düşünüyorum. O yüzden hiç düşünmedim
zaten elde kullanmaya uygun bi boyutta değil o yüzden ben genelde masada kılıfıyla kullanıyorum. sizde o şekilde yapıyorsanız ekran koruyucu önemsiz. ama sağa sola taşıyorsanız bence almalısınız. ilk hafta kullanırken her an düşüreceğim diye çok korktum o yüzden sabit bir yer yaptım
Benim esas korkum bazen kendimi kaptırıp kalemle ekrana biraz bastırmak bu durumda herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Benim esas korkum bazen kendimi kaptırıp kalemle ekrana biraz bastırmak bu durumda herhangi bir sorun yaşar mıyım?
yaşamazsın ama yatakta falan çok kullanırsan ekran koruyucu al bence ister istemez düşüyor. benim tabletin koruyucusu çizikler ve çatlaklar içinde.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
yaşamazsın ama yatakta falan çok kullanırsan ekran koruyucu al bence ister istemez düşüyor. benim tabletin koruyucusu çizikler ve çatlaklar içinde.
Tek kullanım amacım not almak diyebilirim çok nadir video izlerim, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hissiyatı öldürmesi biraz korkutuyor

BabaVoss7

80+ Silver
Tek kullanım amacım not almak diyebilirim çok nadir video izlerim, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hissiyatı öldürmesi biraz korkutuyor
Daha çok notsa amaç samsungun kendi eklentisi var onun için kağıt hissiyatı veriyor hem ekranı koruyor dahah çok kapak gibi tabi o. Fiyatı saçma ama bütçene bağlı tabi.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Daha çok notsa amaç samsungun kendi eklentisi var onun için kağıt hissiyatı veriyor hem ekranı koruyor dahah çok kapak gibi tabi o. Fiyatı saçma ama bütçene bağlı tabi.
Linkini atabilir misiniz acaba?

BabaVoss7

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert