kiyaz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 127
- İsim
- Murat Aslan
Benim için oyun performansı önemli değil not tutmak ve youtubeden ders izlemek için kullanacağım yani 2 önemli etken var ekran ve kalem performansı bende tam olarak bu 3 model arasında git gel yaşıyorumBen de toplu şekilde o civara aldım, 9999a gelen 6gb versiyonu olabilir emin değilim. Ben şahsen almadan baya araştırdım. S9FE, Huawei matepad gibi alternatifler var. S9FEyi donanım yüzünden, huaweiyi de yazılım yüzünden almadım. Xiaomi ikisini de göz önünde bulundurduğumuzda en mantıklı seçenek olarak geldi bana. Kullanım amacınızı bilmiyorum ama sadece ders içinse S9FE daha mantıklı olabilir, samsung notes çok güzel bir uygulama ve apk olmuyor denediğim kadarıyla. Tabi samsungun yıllardır süregelen kalem tecrübesini de düşünmek lazım. Fakat genel kullanımı göz önünde bulundurursak bence xioami daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 ye redmi pad pro ve kalem alabiliyorum.14750 ye s9fe+ var.Benim cebime 3k ya yakın bir ücret kalacak sanırım redmi pad pro alacağımBen de toplu şekilde o civara aldım, 9999a gelen 6gb versiyonu olabilir emin değilim. Ben şahsen almadan baya araştırdım. S9FE, Huawei matepad gibi alternatifler var. S9FEyi donanım yüzünden, huaweiyi de yazılım yüzünden almadım. Xiaomi ikisini de göz önünde bulundurduğumuzda en mantıklı seçenek olarak geldi bana. Kullanım amacınızı bilmiyorum ama sadece ders içinse S9FE daha mantıklı olabilir, samsung notes çok güzel bir uygulama ve apk olmuyor denediğim kadarıyla. Tabi samsungun yıllardır süregelen kalem tecrübesini de düşünmek lazım. Fakat genel kullanımı göz önünde bulundurursak bence xioami daha mantıklı.
Son düzenleme: