batarya sorunun çözüldüğününe emin misiniz? eğer gerçekten haklıysanız çıktığı gün huawei den geçiş yaparım.Biraz bekle watch 7 al, ben 6 classic 47mm kullanıyorum bataryası hariç güzel cihaz ancak 7 ile bu sorun çözülüyor.
Tam olarak emin değilim ancak büyük bir kullanım süresi artışı bekliyorum, çünkü hem google tarafında hemde batarya samsung tarafından kullanım süresini uzatmak için çalışmalar yapıldığı ortada.batarya sorunun çözüldüğününe emin misiniz? eğer gerçekten haklıysanız çıktığı gün huawei den geçiş yaparım.
bakalım umarım en azından 5-6 gün olur.Tam olarak emin değilim ancak büyük bir kullanım süresi artışı bekliyorum, çünkü hem google tarafında hemde batarya samsung tarafından kullanım süresini uzatmak için çalışmalar yapıldığı ortada.
watch 7 ne zaman gelecek acaba bi bilginiz var mı ?Biraz bekle watch 7 al, ben 6 classic 47mm kullanıyorum bataryası hariç güzel cihaz ancak 7 ile bu sorun çözülüyor.
temmuz-ağustos gibi gelebilir galiba.watch 7 ne zaman gelecek acaba bi bilginiz var mı ?