Samsung J7 Prime (Sky) TWRP ve crDroid Kurulum Hatası

eddiz

80+
Reaksiyon skoru
0
TWRP yükledim bunu yüklemek çok basitti daha sonra kurdun SD kart kaldı elimde vardı zaten seçenek olarak kaldı çünkü işletim sistemi silinmiştir bunu yükledikten sonra ondan sonra hangi film sistemini yüklersem yükleyeyim hep hata almaya başladım 15'ten başladım 13'e kadar indim şu anda ama ne denediysem hata almaya başladım ama en sonunda aldığım hatayı göstereceğim çünkü başka işletim sistemleri yüklerken hatalar sürekli değişiyordu yapay zekayı soruyordum anlayamıyordu ve sürekli aynı işletim sistemlerini söylüyordu aslında 14 de 15 istiyorum Android hangisi olursa olsun sıkıntı değil telefon kasmaya başlamıştı kullanamıyordum tam olarak işletim sistemi de silinmiştir işletim sistemini bulamıyorum Samsun'da sıkıntı değil şu anda yüklüyorum bir tane buldum bakacağım TWRP sıkıntı var yoksa benim yüklediklerimle mi sıkıntı var bunu anlamak için eski işletim sistemini gireceğim ama hepsinin sıkıntı olmasını sanmıyorum modelini sorarsa Samsung J4 2018 model F400 diye geçiyordu 400 kesin de F mi emin değilim yedim seni sürekli kuruyorum ama ne kurarsam kurayım hata veriyor böyle sıkıntı işletim sisteminde değil çünkü ne yaparsan yapayım hata veriyor
1000003369.webp

Burada yeterli donanımda birilerini bulabileceğini sanmıyorum. btt.community forumunda aynı konuyu paylaşırsanız daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oradaki arkadaşlar bu konulara genelde daha hakim durumdalar. Burada orası kadar iyi yardım alabileceğinizi düşünmüyorum.

Burada yeterli donanımda birilerini bulabileceğini sanmıyorum. btt.community forumunda aynı konuyu paylaşırsanız daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.

Oradaki arkadaşlar bu konulara genelde daha hakim durumdalar. Burada orası kadar iyi yardım alabileceğinizi düşünmüyorum.
Ama normalde Technopat sosyal paylaşıyorum ama oluşturamadınız 10 karakterden oluşması gerekiyor daha çok yapın diyor yazanlar ise doğru cevap bulamıyor ya da o sorun bende de var deyip yazıyor başka yazacak yerde gelmedi aklıma

Telegram varsa yardımcı olayim
Olabilir çünkü çok uğraşıyorum olmuyor

1000004698.webp

Ekle

1000004701.webp
1000004700.webp

Senin cihaz hangisi

Geri