Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,956
Maximiles Black Kart özel. 300k limitin varsa en az başvurabilirsinİş bankasina bakındım da bulamadım link var mı![]()
Maximiles Black Kart özel. 300k limitin varsa en az başvurabilirsinİş bankasina bakındım da bulamadım link var mı![]()
Yok, ben samsung kullanıcısıyım o keyi kendim oluşturcam onu sormuştumalmış biri reis, 1 kullanımlıksa kaçırdın ama dene şansını belki tek kullanımlık değildir fotoda link var oraya girip atıyosun
bende aynı nerden alacaz bulamadımYok, ben samsung kullanıcısıyım o keyi kendim oluşturcam onu sormuştum![]()
hocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen miiyi günlerde kullan reis
samsung membersi aç anasayfada varhocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen mi![]()
reis fotoğrafta link var ya görmüyon muhocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen mi![]()
oraya girip atacaksın iştereis fotoğrafta link var ya görmüyon mu
Önceden kullandıysan daha kullandırmıyorBana da kod verdiler ama bir türlü etkinleştirilmiyor. Adamlar 2 gündür arıyor bir şeyler deniyorlar ama bakalım. Daha önceden 6 aylık kod kullanmıştım ondan sanırım.
Evet yeni hesap açın dediler. Aynı no üzerinden yeni hesap da açılmıyor. Bakalım bugün kodu ilettim onlara dönüş yapacaklar. Olmadı ailemden birinin üstüne açıcamÖnceden kullandıysan daha kullandırmıyor