🔥İndirim Samsung LS24R350FZMXUF 24" 75Hz IPS Sepette 1.943TL Nays ile 1.749TL 🔥

Aynı fiyata 24" daha mantıklı geldi hocam attığınız 21.5"

Bu monitör VA panel olabilir. 2-3 ay önce şu linkteki monitörü satın almıştım. Sitesinde ips panel yazmasına rağmen monitör bildiğin VA panel. Defalarca Samsung Türkiye ile görüştüm ama kimse sallamadı. Ben de iade ettim.

Bu monitör VA panel olabilir. 2-3 ay önce şu linkteki monitörü satın almıştım. Sitesinde ips panel yazmasına rağmen monitör bildiğin VA panel. Defalarca Samsung Türkiye ile görüştüm ama kimse sallamadı. Ben de iade ettim.

Sipariş verdikten 10 saniye sonra yazmasaydın keşke kral :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse 1450ye 21 inç va panel xiaomi almayı düşünüyordum 1780e bu va olsa bile daha iyi indirimi paylaşan arkadaşa teşekkürler

Model No birebir aynı değil hocam belki ips'te olabilir ama yine de güvenmiyorum artık Samsung Türkiye'ye.
24 inç ips panel monitör var bende bakalım gelsin karşılaştırırım

Global sitede IPS yazıyor ama gelince bakıcaz artık umarım IPS gelir fiyat çok iyi olmadı iade ederim.
Benim attığım 1ms ekran yerine bu bazıları için önemli olabilir hocam
Onu önemseyecek kişinin bu fiyatta bir monitör bakacağını sanmıyorum zaten hocam saygılar.

Global sitede IPS yazıyor ama gelince bakıcaz artık umarım IPS gelir fiyat çok iyi olmadı iade ederim.

Onu önemseyecek kişinin bu fiyatta bir monitör bakacağını sanmıyorum zaten hocam saygılar.
4 ms farkı anlayacak adam 75 hz monitörle ne yapacak :D

Monitör geldi kurulumunu yaptım gayet güzel duruyor panelide fena değil beni tatmin etti sonunda 2. Monitöre kavuştum :D
1EDA54F7-9F14-4B18-9126-9FF8917C002F.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri