Samsung LS27BG650EUXUF ve LS27BG652EUXUF arasındaki farklar

murat95

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar iki monitörü de Samsung yetkilisine sordum. Müşteri hizmetleri 650 olanın 2025 üretim olduğunu, 652 olanın ise 2023 üretim olduğunu söylediler. Daha sonra başka bir temsilciye sorduğumda ise b kodu ile başlayan bütün ürünlerimiz 2022 çıkışlıdır F kodu ile başlasaydı 2025 olurdu yani sizin almak istediğiniz 2 model de 2022 üretim dediler. Neden 2 ayrı ürün şeklinde sunuldu diye sordum ama bilgileri yok bu konuda.

Forumda bazı arkadaşlara da sorduğum kadarıyla Gaming Hub desteği varmış birinde, diğerinde yok. Ayrıca üretim yılı konusunda en güncel olanı almak isterim net bir bilgi yok.

Sizce hangisini almalıyım? Çok takıntılı biriyimdir o yüzden %100 emin olmadan almam.

Hacı chatgpt daha iyi cevaplıyor bu konuda ben de internette bir şey bulamamıştım smart monitör m7ler arasındaki farkı chatgpt daha detaylı anlattı.

🧭 Özet

• Donanımsal açıdan: Her iki model arasında pratik olarak fark yok – aynı panel, renk, kavis, hız, HDR, bağlantılar.
  • Yazılımsal açıdan: LS27BG652 modeli, Tizen üzerinden daha fazla akıllı özellik (Google Duo, Remote Access, Tap View, regional TV+ vs) içeriyor.
  • Tercihinizi, hangi bölgeden aldığınıza ve Smart TV özelliklerini ne kadar kullanacağınıza göre yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri