Neler Yeni

Öneri Samsung m12 alınır mı?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Antutu puanları ile pek karşılaştırma yapılmaması gerektiği hakkında güvenilir bir kaynaktan yazı okumuştum.
Bu arada M12 marka fanboy'ları için sonuna kadar alınabilecek bir telefon.
Evet, özellikle bazı Çinli markalar o testlerde manipülasyon yapıp adlarını tepeye yazdırma telaşına düşüyorlarmış diye okumuştum. Yine de işlemcinin kapasitesi hakkında üç aşağı beş yukarı fikir veriyor.

@Naci kamera önemsizse Oppo A73'e bakılabilir. İşlemcisi daha iyidir (hem güç hem verimlilik anlamında). Ekran AMOLED ve FHD+'dir.
Eğer markadan yana ön yargınız yoksa General Mobile GM21 Pro'ya bakılabilir. İşlemcisi fiyat seviyesinin çok çok üstünde bir performansa sahiptir. Yurt dışında Gionee M15 diye satılıyor.

Nachi

80+ Platinum
Evet, özellikle bazı Çinli markalar o testlerde manipülasyon yapıp adlarını tepeye yazdırma telaşına düşüyorlarmış diye okumuştum. Yine de işlemcinin kapasitesi hakkında üç aşağı beş yukarı fikir veriyor.

@Naci kamera önemsizse Oppo A73'e bakılabilir. İşlemcisi daha iyidir (hem güç hem verimlilik anlamında). Ekran AMOLED ve FHD+'dir.
Eğer markadan yana ön yargınız yoksa General Mobile GM21 Pro'ya bakılabilir. İşlemcisi fiyat seviyesinin çok çok üstünde bir performansa sahiptir. Yurt dışında Gionee M15 diye satılıyor.
Ben almayacağım için bir şey diyemiyorum. Kamera önemli. Büyük ihtimal m12 alacak.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

(Evo)lution

80+ Bronze
Alınmaz. Samsung un giriş seviye cihazlarından uzak durun,1 ayda kasma donma yapabilecek cihazlar. Oppo A73 veya ikinci el s10 almanızı tavsiye ederim.

Top Bottom