Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung M34 6.999 TL 🔥🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Riddick
ziraat bankası kampanyası ile 6750 TL ye geldi, başlığı açan arkadaşa teşekkürler. umarım ilerki günlerde 2000-2500 TL indirimli kupon gelmez iade ile uğraşmayalım birde.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Hakkında pek iyi bilgiler yok biraz araştır tabii yazılanlar iddia ne kadar doğrudur bilmiyorum
Malum parti partizanı kendisi ama telefonun fiyatı iyi öğrenci indirimiyle 4.000Tl'ye falan geliyor

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
ziraat bankası kampanyası ile 6750 TL ye geldi, başlığı açan arkadaşa teşekkürler. umarım ilerki günlerde 2000-2500 TL indirimli kupon gelmez iade ile uğraşmayalım birde.
Dediğin gibi bir kupon yaparlarsa zarar ederler. Telefonun üretim maaliyeti bile okadar değildir. Bu arada hayırlı olsun.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Arda
Hocam bunu aldım
1730890899592.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunu aldım
1730890899592.png
Ben bu telefonu ailemden birisi kullanıyor bu işimi görürü hocam hem çoğu çevremde ki insanlar kullanıyor, daha rahat edeceğimi düşünüyorum. Zaten 11k bütçem vardı 2. el telefon da almak istemedim. Bu işimi görür.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Kod sadece bende mi çalışmıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN
Şehir merkezinden uzak veya çok konuşan biriyseniz almanızı önermem. Şebeke ve ısınma sorunu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Uğurcan
Bitmiş olabilir furkanın kodu 8dk ya bitti hakkının daha fazla takipçisi vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet
ben kullanıyodum sepete uyguladım ödemeyi hepsifinansla yapıyodum bitti aw geri sepete attı beni siparişlerimde gözükmüyo ama limitten gitmiş bakiye

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
yav ikinci defadır bu kuponları kaçırıyorum :(

BeKo'O

80+ Silver
Telefonu öğrenci indiriminde satın almış sene başından beri kullanan biri olarak söylemeliyim ki evet eksileri mevcut. Isınma sorunu daha çok yüksek yoğunluklu işlemlerde oyun oynamak gibi karşılaştığım bir durum onun haricinde başıma gelmedi. İşlemcisi kötü çünkü samsung sorunlu bir exynos model kullanmış, nasıl kötü derseniz işlemci hızı yeterli fakat bazenleri takılma veya drop gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz çok sık başıma gelmese de takıntılı olan için can sıkabilir. Şebeke sorunu belirli lokasyonlarda evet keşfettim fakat bu şebeke sorunu telefonda mı kaynaklı yoksa kullandığım iğrenç ötesi Türk telekom hizmetinden mi kaynaklı bilemiyorum net yorum yapamayacağım. Onun dışında güzel-güncel bir telefon. Bana kalırsa 9K'dan daha fazla değeri olan bir telefon değil. Fakat bütçe aralığında alınabilecek iyi bir telefon modeli. Ne yazık ki kimse de bu bütçede dört dörtlük bir telefon modeli beklemesin arkadaşlar öyle bir telefon yok. Ne alırsanız alın bir şeyleri sizi tatmin etmeyecek ekonomik durum buna zorluyor. Telefona çok para vermenin de enayilik olduğunu savunan biri olarak cebinizden 15 ila 30K para ayırıp sizi üzmeyecek kronik sorunu olmayan uzun vadeli telefonlar almaya yönelebilir ve telefonla alo-alo yapmaya devam edebilirsiniz neden olsa bu sadece bir telefon.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Geçen yıl öğrenci indirimiyle almıştım geçen ayda ablama aldım bence güzel telefon şuan 9k ya kadar daha iyisi yok diye biliyorum memnunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,652
Üyeler
161,107
Son üye
Yusufpolat
Top Bottom