Telefonu öğrenci indiriminde satın almış sene başından beri kullanan biri olarak söylemeliyim ki evet eksileri mevcut. Isınma sorunu daha çok yüksek yoğunluklu işlemlerde oyun oynamak gibi karşılaştığım bir durum onun haricinde başıma gelmedi. İşlemcisi kötü çünkü samsung sorunlu bir exynos model kullanmış, nasıl kötü derseniz işlemci hızı yeterli fakat bazenleri takılma veya drop gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz çok sık başıma gelmese de takıntılı olan için can sıkabilir. Şebeke sorunu belirli lokasyonlarda evet keşfettim fakat bu şebeke sorunu telefonda mı kaynaklı yoksa kullandığım iğrenç ötesi Türk telekom hizmetinden mi kaynaklı bilemiyorum net yorum yapamayacağım. Onun dışında güzel-güncel bir telefon. Bana kalırsa 9K'dan daha fazla değeri olan bir telefon değil. Fakat bütçe aralığında alınabilecek iyi bir telefon modeli. Ne yazık ki kimse de bu bütçede dört dörtlük bir telefon modeli beklemesin arkadaşlar öyle bir telefon yok. Ne alırsanız alın bir şeyleri sizi tatmin etmeyecek ekonomik durum buna zorluyor. Telefona çok para vermenin de enayilik olduğunu savunan biri olarak cebinizden 15 ila 30K para ayırıp sizi üzmeyecek kronik sorunu olmayan uzun vadeli telefonlar almaya yönelebilir ve telefonla alo-alo yapmaya devam edebilirsiniz neden olsa bu sadece bir telefon.