Öneri Samsung M7 Smart Monitör 4K alınır mı?

crabman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
samsung m7 smart monitör modelinin 31.5 inç veya 42.51 inçlik versiyonunu almayı düşünüyorum. 4K film dizi video izlemek veya 4K da oyun deneyimi yaşamak amacıyla kullanacağım ama genellikle içerik izleme amaçlı olacak. hali hazırda 25 inçlik G4 monitörüm var m7 yide monitörümün üstünde duvara hareketli ayakla sabitlemeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? sıkıntısı var mı?

samsung m7 smart monitör modelinin 31.5 inç veya 42.51 inçlik versiyonunu almayı düşünüyorum. 4K film dizi video izlemek veya 4K da oyun deneyimi yaşamak amacıyla kullanacağım ama genellikle içerik izleme amaçlı olacak. hali hazırda 25 inçlik G4 monitörüm var m7 yide monitörümün üstünde duvara hareketli ayakla sabitlemeyi düşünüyorum. Sizce alınır mı? sıkıntısı var mı?
İhtiyaç varsa al donanımına göre fiyatı çok ucuz bence.

43 inç olani kullaniyorum oturma odasına koydum TV olarak kullanıyorum memnunum. Dün arkadaş geldi kasayı bağlayıp fc25 oynadık ama ben oyun performansında pek memnun kalamadim. Akıcı değildi kasıyormus gibi hissettirdi. Oyun modu açıktı. 240 Hz monitore alıştığım için öyle hissetmiş olabilirim. Genel olarak memnunum sonra başka oyunlardada denicem.

43 inç olani kullaniyorum oturma odasına koydum TV olarak kullanıyorum memnunum. Dün arkadaş geldi kasayı bağlayıp fc25 oynadık ama ben oyun performansında pek memnun kalamadim. Akıcı değildi kasıyormus gibi hissettirdi. 5070ti var 4kda 60 FPS oynatıyordu. Oyun modu açıktı. 240 Hz monitore alıştığım için öyle hissetmiş olabilirim.
60hz 4ms ekran zaten çok oyunluk bir şey değil. 240hz den geçtiyseniz zaten akıcı gelmez. ben daha önce 1080p üstü bir ekran kullanmadım sizce 4k almaya değer mi? video dizi film seyrederken değer mi parasına?

60hz 4ms ekran zaten çok oyunluk bir şey değil. 240hz den geçtiyseniz zaten akıcı gelmez. ben daha önce 1080p üstü bir ekran kullanmadım sizce 4k almaya değer mi? video dizi film seyrederken değer mi parasına?
Tek gördüğüm sıkıntı şu, 1080P ufak monitörle izleyip bir sorun görmediğim 1080P içeriklerin bazıları 4K büyük ekrana geçince yağlı boya gibi gözükmeye başladı 😀

Bende ilk defa bu monitorle 4k deneyimledim bence değer eğer öğrenci indirimiyle hala alınabiliyorsa. Dizi film izlerken daha keyifle izliyorum.

Tek gördüğüm sıkıntı şu, 1080P ufak monitörle izleyip bir sorun görmediğim 1080P içeriklerin bazıları 4K büyük ekrana geçince yağlı boya gibi gözükmeye başladı 😀
yağlı boya gibi derken? kötü mü yani?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri