Neler Yeni

samsung odysey g5 ips panel alınır mı?

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Selim
Ürün va panel ips degil. Ben kullanıyorum memnunum ama çoğunluk va sevmez. Hikaye ve gorsellik odakli AAA tipli oyunlar icin bana göre daha uygun ama rekabetci türü oyunlarda ips daha iyidir. Bu bi tercih meselesi zevk meselesi. Dedigim gibi çoğunluk renkler daha canlı göründüğü için ips sever. Va panelde kontrast degerleri daha geniştir. Renk tonlari daha çeşitlidir ve görüntü ips kadar göz alıcı olmaz. Falan filan :)

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuzhab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün va panel ips degil. Ben kullanıyorum memnunum ama çoğunluk va sevmez. Hikaye ve gorsellik odakli AAA tipli oyunlar icin bana göre daha uygun ama rekabetci türü oyunlarda ips daha iyidir. Bu bi tercih meselesi zevk meselesi. Dedigim gibi çoğunluk renkler daha canlı göründüğü için ips sever. Va panelde kontrast degerleri daha geniştir. Renk tonlari daha çeşitlidir ve görüntü ips kadar göz alıcı olmaz. Falan filan :)
samsungun kendi tanıtım videosunda ips diyordu bende ona kandım bakmadım. Bir önceki modeli oluyor galiba curved olan onda çok fazla ghosting var diyorlardı bunda rahatsız edecek kadar varmıdır. %95 hikayeli oyunlar oynayacağım

Ghost.

80+
neden mesela?

samsungun kendi tanıtım videosunda ips diyordu bende ona kandım bakmadım. Bir önceki modeli oluyor galiba curved olan onda çok fazla ghosting var diyorlardı bunda rahatsız edecek kadar varmıdır. %95 hikayeli oyunlar oynayacağım
Va modelleri sorunlu

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Selim
Va modelleri sorunlu
Ben de bunu anlamıyorum. Yav arkadas ben kullanıyorum ne sorunu varmis? Yukarida anlattik o kadar farkını. Kullandin mi sen?

%95 hikayeli oyunlar oynayacağım
O zaman alınabilir ama once bi karsilastirmalarini izle. Yani renk çeşitliliği gozune hitap ederse al. Millet kulaktan dolma bilgilerle sorunlu diyor. Genelde ufak bi ghosting durumu var evet ama panel tipinden kaynaklı. Ben kullanıyorum oyunlarda fark edilecek bi sorun yok hdr modu da gayet saglikli çalışıyor. Bakin degerlendirin testlerine falan göz atın oyle karar verin.

Ghost.

80+
Ben de bunu anlamıyorum. Yav arkadas ben kullanıyorum ne sorunu varmis? Yukarida anlattik o kadar farkını. Kullandin mi sen?

O zaman alınabilir ama once bi karsilastirmalarini izle. Yani renk çeşitliliği gozune hitap ederse al. Millet kulaktan dolma bilgilerle sorunlu diyor. Genelde ufak bi ghosting durumu var evet ama panel tipinden kaynaklı. Ben kullanıyorum oyunlarda fark edilecek bi sorun yok hdr modu da gayet saglikli çalışıyor. Bakin degerlendirin testlerine falan göz atın oyle karar verin.
Geçmişte Asus VA modelinden kullandım ve sonrasında hemen iadesini verdim, neredeyse aynı fiyatlara yakın IPS varken neden VA panel tercih ediyim?

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emin Turunç
Ben kullanıyorum gaming gecesinden 6000 tl ye almıştım fiyatı güzel indirimde diye almıştım çok araştırıp etmeden benim işimi görüyor

limon232

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
engin eren
ips panel olan bu ben 32 inç olanını aldım gayet memnunum istersen çektiğim inceleme videosunu atayım

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Selim
Geçmişte Asus VA modelinden kullandım ve sonrasında hemen iadesini verdim, neredeyse aynı fiyatlara yakın IPS varken neden VA panel tercih ediyim?
Etme ips al mantıklı geliyorsa. Benim anlatmak istedigim iki panelin farki iyi ya da kotu olmasi degil. Kontrast ve renk çeşitliliği farkı. Hangisi goze hitap ediyorsa onu alır insan. Ips panel va dan ya da tn den iyidir diye bisey yok. He oled konussaydik is baskaydi

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuzhab

O zaman alınabilir ama once bi karsilastirmalarini izle. Yani renk çeşitliliği gozune hitap ederse al. Millet kulaktan dolma bilgilerle sorunlu diyor. Genelde ufak bi ghosting durumu var evet ama panel tipinden kaynaklı. Ben kullanıyorum oyunlarda fark edilecek bi sorun yok hdr modu da gayet saglikli çalışıyor. Bakin degerlendirin testlerine falan göz atın
Muhtemelen ghosting i kullanırken fark etmem bile renk konusunu da mağazada görmek lazım teşekkürler.

Top Bottom